
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Wienerkorv
8 st st | Wienerkorv Wienerkorv | ||
2 | lagerblad lagerblad | ||
1 | lökar lök | ||
2 st st | baguetter
baguette (stora) |
Lökmajonnäs
smör smör | |||
2 msk msk | senap senap | ||
2 st st | äggulor äggula | ||
1 tsk tsk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | ||
2 dl dl | rapsolja rapsolja | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
2 dl dl | schalottenlökar
schalottenlök (fihackad) |
Surkål
5 dl dl | vitkål
vitkål (grovriven) | ||
1 dl dl | gula lökar
gul lök (grovriven) | ||
1 tsk tsk | kummin kummin | ||
4 dl dl | vatten vatten | ||
0,5 dl dl | persilja
persilja (hackad) | ||
1 dl dl | vitt vin vitt vin |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKokt Wienerkorv i baguette med snabb surkål, senap och lökmajonnäs
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Sjud vatten, lök, lagerblad och wienerkorvar försiktigt.
Lökmajonnäs
Bryn löken i smör tills den börjar ta färg och kyl sedan ner. Vispa ihop löken med senap, äggula och vinäger. Tillsätt oljan i jämn stråle under kraftig vispning. Smaka av med salt och peppar.
Surkål
Koka alla ingredienser förutom persilja tills ingen vätska återstår. Låt svalna och vänd sedan ner persilja, smaka av med salt och peppar.
Servering
Värm baguetterna och skär nästan helt igenom. Lägg i surkål, korv och till sist majonnäs.