Kolbakade rödbetor med kaprissmör och getost

Kolbakade rödbetor med kaprissmör och getost image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 30 min

Ingredienser

4 personer
    • 2   rödbetor
    • 2   msk smör
    • 2   msk olivolja
    •   salt
    •   svartpeppar
    • 250   g chevreost
    • 2   msk kapris
    • 1   knippe gräslök

Förberedelse

    Gör så här:

    1. Tvätta rödbetorna ordentligt så inga jordbakterier sitter kvar. Skär av blasten men spara den till senare. Forma täta båtar av ugnsfolie och lägg i rödbetorna tillsammans med smör, olja, kapris, salt och peppar. Förslut paketen och lägg på grillen.

    2. Baka under lock och testa med en sticka, rödbetorna är mjuka är de klara. Öppna paketen och vänd runt betorna i kaprissmöret.

    3. Smula över getost och strimlad salladslök samt fint strimlad rödbetsblast. Passar bra till grillad fisk eller en bit grillat lamm.