
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 | rödbetor rödbeta | |
2 msk msk | smör smör | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
250 g g | Chevreost Chevreost | |
2 msk msk | kapris kapris | |
1 knippen knippe | gräslök gräslök |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKolbakade rödbetor med kaprissmör och getost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Tvätta rödbetorna ordentligt så inga jordbakterier sitter kvar. Skär av blasten men spara den till senare. Forma täta båtar av ugnsfolie och lägg i rödbetorna tillsammans med smör, olja, kapris, salt och peppar. Förslut paketen och lägg på grillen.
2. Baka under lock och testa med en sticka, rödbetorna är mjuka är de klara. Öppna paketen och vänd runt betorna i kaprissmöret.
3. Smula över getost och strimlad salladslök samt fint strimlad rödbetsblast. Passar bra till grillad fisk eller en bit grillat lamm.