Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Kolbakade rödbetor med kaprissmör och getost

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 rödbetor rödbeta
2 msk msk smör smör
2 msk msk olivolja olivolja
salt salt
svartpeppar svartpeppar
250 g g Chevreost Chevreost
2 msk msk kapris kapris
1 knippen knippe gräslök gräslök

Kolbakade rödbetor med kaprissmör och getost

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(6)

Gör så här:

1. Tvätta rödbetorna ordentligt så inga jordbakterier sitter kvar. Skär av blasten men spara den till senare. Forma täta båtar av ugnsfolie och lägg i rödbetorna tillsammans med smör, olja, kapris, salt och peppar. Förslut paketen och lägg på grillen.

2. Baka under lock och testa med en sticka, rödbetorna är mjuka är de klara. Öppna paketen och vänd runt betorna i kaprissmöret.

3. Smula över getost och strimlad salladslök samt fint strimlad rödbetsblast. Passar bra till grillad fisk eller en bit grillat lamm.