
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 st st | äggulor äggula | |
1 dl dl | florsocker florsocker | |
0,5 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | |
1 l l | lättfil lättfil | |
jordgubbar jordgubbe | ||
mandelkakor mandelkakor |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKoldskål med färska jordgubbar och mandelkakor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Vispa äggulor och socker vitt och luftigt med elvisp. Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en slät kräm. Låt stå i kylen ca 1 tim.
2. Ansa, skölj och skär jordgubbarna i mindre bitar. Krossa mandelkakorna.
3. Portionera ut krämen i fyra skålar. Toppa med krossade mandelkakor och jordgubbar.