Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Koldskål med färska jordgubbar och mandelkakor

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 st st äggulor äggula
1 dl dl florsocker florsocker
0,5 tsk tsk vaniljsocker vaniljsocker
1 l l lättfil lättfil
jordgubbar jordgubbe
mandelkakor mandelkakor

Koldskål med färska jordgubbar och mandelkakor

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

10 min
(7)

Gör så här:

1. Vispa äggulor och socker vitt och luftigt med elvisp. Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en slät kräm. Låt stå i kylen ca 1 tim.

2. Ansa, skölj och skär jordgubbarna i mindre bitar. Krossa mandelkakorna.

3. Portionera ut krämen i fyra skålar. Toppa med krossade mandelkakor och jordgubbar.