
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
300 g g | pasta
pasta (gärna penne) | ||
2 st st | schalottenlökar schalottenlök | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
800 g g | falukorvar falukorv | ||
1 | zucchini zucchini | ||
100 g g | soltorkade tomater soltorkad tomat | ||
2 burkar burk | krossade tomater
krossad tomat ((à 425 ml) ) | ||
2 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
1 msk msk | timjan timjan | ||
1 tsk tsk | chiliflakes chiliflakes | ||
0,5 tsk tsk | svartpeppar svartpeppar | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
150 g g | ost ost |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKorvstroganoff-gratäng med zucchini
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
3. Skala och hacka lök och vitlök. Tärna korven.
4. Skiva zucchinin tunt med en mandolin eller kniv. Grovhacka de soltorkade tomaterna.
5. Lägg allt i en stor skål och tillsätt krossade tomater, tomatpuré, olja, kryddor och salt. Blanda om väl.
6. Smörj en ugnsfast form, ca 20x30 cm, med lite olja. Häll ned allt i formen och toppa med riven ost.
7. Grädda i ugnen ca 25 min eller tills den fått färg.
8. Servera direkt, gärna med en grönsallad till.