Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Korvstroganoff-gratäng med zucchini

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

300 g g pasta pasta
(gärna penne)
2 st st schalottenlökar schalottenlök
2 st st vitlök vitlök
800 g g falukorvar falukorv
1 zucchini zucchini
100 g g soltorkade tomater soltorkad tomat
2 burkar burk krossade tomater krossad tomat
((à 425 ml) )
2 msk msk tomatpuré tomatpuré
2 msk msk olivolja olivolja
1 msk msk timjan timjan
1 tsk tsk chiliflakes chiliflakes
0,5 tsk tsk svartpeppar svartpeppar
1 tsk tsk salt salt
150 g g ost ost

Korvstroganoff-gratäng med zucchini

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(39)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

3. Skala och hacka lök och vitlök. Tärna korven.

4. Skiva zucchinin tunt med en mandolin eller kniv. Grovhacka de soltorkade tomaterna.

5. Lägg allt i en stor skål och tillsätt krossade tomater, tomatpuré, olja, kryddor och salt. Blanda om väl.

6. Smörj en ugnsfast form, ca 20x30 cm, med lite olja. Häll ned allt i formen och toppa med riven ost.

7. Grädda i ugnen ca 25 min eller tills den fått färg.

8. Servera direkt, gärna med en grönsallad till.