Korvstroganoff med ris

Christin Kashou
Christin Kashou
Korvstroganoff med ris image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 20 min

Ingredienser

4 personer
    • 2   msk rapsolja
    • 2   st gula lökar
    • 550   g falukorv
    • 2,5   msk tomatpuré
    • 1   tsk dijonsenap
    • 3   dl grädde
    • 2   dl mjölk
    • 1   tsk kinesisk soja
    •   salt
    •   svartpeppar
  • Till servering

    •   jasminris
    • 1   kruka persilja

Förberedelse

    Gör så här:
  1. Finhacka den gula löken och skär falukorven i stavar. Stek lök och falukorv i rapsolja i en kastrull på medelhög värme. Tillsätt tomatpuré och dijonsenap och stek i ytterligare 1-2 minuter.

  2. Tillsätt grädde, mjölk och kinesisk soja och låt koka upp. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.

  3. Servera med nykokt ris och garnera med persilja.