
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 paket paket | 5-minuterssill
5-minuterssill ((à 420 g) ) | |
1 st st | äpplen
äpple (rött) | |
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | |
0,5 dl dl | kapris kapris | |
2 tsk tsk | citronskal
citronskal (finrivet) | |
0,5 krukor kruka | dill dill | |
2 krm krm | salt salt | |
1 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrämig äppel- och kaprissill med dill och citron
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Häll av sillen och skär i ½-cm breda bitar. Skölj, dela, kärna ur äpplet och dela i små tärningar.
2. Blanda crème fraiche, majonnäs, kapris, citronskal, dill, äpple, salt och svartpeppar i en bunke. Tillsätt sillen och blanda väl.
3. Lägg i en glasburk med lock och förvara i kylen. Gör gärna sillen 1 dygn innan servering.