
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | falukorvar falukorv | |
500 g g | potatisar potatis | |
2 st st | gula lökar gul lök | |
200 g g | champinjoner champinjon | |
3 st st | vitlök vitlök | |
200 g g | vitkål vitkål | |
2 tsk tsk | kummin kummin | |
4 dl dl | grädde grädde | |
100 g g | prästost prästost | |
2 msk msk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | |
1 tsk tsk | socker socker | |
1 dl dl | persilja
persilja (finhackad) | |
1 msk msk | senap senap | |
olja olja | ||
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrämig Falupytt med svamp, lök och kål
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Tärna och stek lök och potatis gyllenbruna. Tillsätt strimlad kål, korv, vitlök och svamp. Stek i 5-6 min på medelvärme. Häll i vinäger, socker, senap och grädde. Låt koka någon minut och riv sedan i osten. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med hackad persilja.