
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | falukorvar falukorv | ||
500 g g | potatisar potatis | ||
2 st st | gula lökar gul lök | ||
200 g g | champinjoner champinjon | ||
3 st st | vitlök vitlök | ||
200 g g | vitkål vitkål | ||
2 tsk tsk | kummin kummin | ||
4 dl dl | grädde grädde | ||
100 g g | prästost prästost | ||
2 msk msk | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | ||
1 tsk tsk | socker socker | ||
1 dl dl | persilja
persilja ((finhackad)) | ||
1 msk msk | senap senap | ||
olja olja | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Krämig Falupytt med svamp, lök och kål
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:30
min
(22)
Gör så här:
Tärna och stek lök och potatis gyllenbruna. Tillsätt strimlad kål, korv, vitlök och svamp. Stek i 5-6 min på medelvärme. Häll i vinäger, socker, senap och grädde. Låt koka någon minut och riv sedan i osten. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med hackad persilja.