Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Krämig Falupytt med svamp, lök och kål

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

600 g g falukorvar falukorv
500 g g potatisar potatis
2 st st gula lökar gul lök
200 g g champinjoner champinjon
3 st st vitlök vitlök
200 g g vitkål vitkål
2 tsk tsk kummin kummin
4 dl dl grädde grädde
100 g g prästost prästost
2 msk msk vitvinsvinäger vitvinsvinäger
1 tsk tsk socker socker
1 dl dl persilja persilja
(finhackad)
1 msk msk senap senap
olja olja
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Krämig Falupytt med svamp, lök och kål

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(40)

Gör så här:

Tärna och stek lök och potatis gyllenbruna. Tillsätt strimlad kål, korv, vitlök och svamp. Stek i 5-6 min på medelvärme. Häll i vinäger, socker, senap och grädde. Låt koka någon minut och riv sedan i osten. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med hackad persilja.