
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 st st | schalottenlökar schalottenlök | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
1 msk msk | olivolja olivolja | ||
2 msk msk | smör smör | ||
2 dl dl | grädde grädde | ||
rosmarin rosmarin | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
400 g g | fusilli fusilli | ||
400 g g | champinjoner champinjon | ||
50 g g | pecorino
pecorino (finriven) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKrämig svamppasta med pecorino
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Rengör svampen och skär i mindre bitar.
3. Skala och finhacka lök och vitlök. Stek löken mjuk i olja ett par minuter.
4. Tillsätt svampen och stek i smör tills den får lite färg. Häll i grädde och låt koka upp.
5. Tillsätt osten och rör om.
6. Lägg ned pastan i stekpannan och blanda runt. Portionera ut på fyra tallrikar.
7. Toppa med finhackad rosmarin och smaka av med salt och peppar.