Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Krämig svamppasta med pecorino

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 st st schalottenlökar schalottenlök
2 st st vitlök vitlök
1 msk msk olivolja olivolja
2 msk msk smör smör
2 dl dl grädde grädde
rosmarin rosmarin
salt salt
svartpeppar svartpeppar
400 g g fusilli fusilli
400 g g champinjoner champinjon
50 g g pecorino pecorino
(finriven)

Krämig svamppasta med pecorino

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(20)

Gör så här:

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Rengör svampen och skär i mindre bitar.

3. Skala och finhacka lök och vitlök. Stek löken mjuk i olja ett par minuter.

4. Tillsätt svampen och stek i smör tills den får lite färg. Häll i grädde och låt koka upp.

5. Tillsätt osten och rör om.

6. Lägg ned pastan i stekpannan och blanda runt. Portionera ut på fyra tallrikar.

7. Toppa med finhackad rosmarin och smaka av med salt och peppar.