
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 st st | schalottenlökar schalottenlök | |
2 st st | vitlök vitlök | |
1 msk msk | olivolja olivolja | |
2 msk msk | smör smör | |
2 dl dl | grädde grädde | |
rosmarin rosmarin | ||
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
400 g g | fusilli fusilli | |
400 g g | champinjoner champinjon | |
50 g g | pecorino
pecorino (finriven) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrämig svamppasta med pecorino
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Rengör svampen och skär i mindre bitar.
3. Skala och finhacka lök och vitlök. Stek löken mjuk i olja ett par minuter.
4. Tillsätt svampen och stek i smör tills den får lite färg. Häll i grädde och låt koka upp.
5. Tillsätt osten och rör om.
6. Lägg ned pastan i stekpannan och blanda runt. Portionera ut på fyra tallrikar.
7. Toppa med finhackad rosmarin och smaka av med salt och peppar.