
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 portioner portion | pasta
pasta (gärna fusilli) | |
2 burkar burk | tonfisk
tonfisk (i vatten ) | |
0,5 | rödlökar rödlök | |
2 msk msk | kapris kapris | |
0,5 | äpplen
äpple (rött) | |
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
2 msk msk | majonnäs majonnäs | |
0,5 dl dl | persilja
persilja (finhackad) | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrämig tonfiskröra och pasta
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. Gör tonfiskröran under tiden.
2. Låt tonfisken rinna av.
3. Skala och finhacka rödlöken. Hacka kaprisen. Kärna ur och finhacka äpplet.
4. Blanda tonfisk med rödlök, kapris, äpple, crème fraiche, majonnäs och persilja. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera tonfiskröran med den nykokta pastan.
