Högsta kvalitet till bästa pris
Krispig baguette med ärt -& citronröra

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

baguetter baguette
5 dl dl gröna ärtor gröna ärtor
0,5 krukor kruka mynta mynta
(färsk)
0,5 krukor kruka basilika basilika
(färsk)
2 st st vitlöksklyftor vitlöksklyfta
0,5 st st citroner citron
1 tsk tsk flingsalt flingsalt
0,5 dl dl olivolja olivolja

Krispig baguette med ärt- & citronröra

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(2)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 220°. Lägg in baguetten i ugnen och låt bakas i ca 10-12 minuter.

2. Värm upp ärterna i en kastrull med vatten. När de kokat upp häll av i en matberedare.

3. Gå i med färsk mynta, basilika, vitlök, salt, pressad citron och olivolja.

4. Mixa ärterna i matberedaren tills det blir en chunky-konsistens.

5. Toppa baguetten med ärtröran.

6. Servera som tilltugg!