
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
baguetter baguette | ||
5 dl dl | gröna ärtor gröna ärtor | |
0,5 krukor kruka | mynta
mynta (färsk) | |
0,5 krukor kruka | basilika
basilika (färsk) | |
2 st st | vitlöksklyftor vitlöksklyfta | |
0,5 st st | citroner citron | |
1 tsk tsk | flingsalt flingsalt | |
0,5 dl dl | olivolja olivolja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrispig baguette med ärt- & citronröra
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 220°. Lägg in baguetten i ugnen och låt bakas i ca 10-12 minuter.
2. Värm upp ärterna i en kastrull med vatten. När de kokat upp häll av i en matberedare.
3. Gå i med färsk mynta, basilika, vitlök, salt, pressad citron och olivolja.
4. Mixa ärterna i matberedaren tills det blir en chunky-konsistens.
5. Toppa baguetten med ärtröran.
6. Servera som tilltugg!