Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Krispiga ansjovisköttbullar

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 kg kg nötfärs nötfärs
2 dl dl grädde grädde
1 dl dl ströbröd ströbröd
1 gula lökar gul lök
1 ägg ägg
100 g g anjovis anjovis
smör smör
(till stekning)
vitpeppar vitpeppar
salt salt

Krispiga ansjovisköttbullar

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(8)

Gör så här:

1. Blanda ströbröd och grädde, låt svälla i 10 minuter.

2. Blanda nötfärs med ägg och tillsätt grädd- och ströbrödsmixen.

3. Blanda ner lök och ansjovis.

4. Smaka av med vitpeppar och ev. salt.

5. Forma små köttbullar och stek i smöret.