
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 kg kg | nötfärs nötfärs | |
2 dl dl | grädde grädde | |
1 dl dl | ströbröd ströbröd | |
1 | gula lökar gul lök | |
1 | ägg ägg | |
100 g g | anjovis anjovis | |
smör
smör (till stekning) | ||
vitpeppar vitpeppar | ||
salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrispiga ansjovisköttbullar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Blanda ströbröd och grädde, låt svälla i 10 minuter.
2. Blanda nötfärs med ägg och tillsätt grädd- och ströbrödsmixen.
3. Blanda ner lök och ansjovis.
4. Smaka av med vitpeppar och ev. salt.
5. Forma små köttbullar och stek i smöret.