
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 kg kg | nötfärs nötfärs | ||
2 dl dl | grädde grädde | ||
1 dl dl | ströbröd ströbröd | ||
1 | gula lökar gul lök | ||
1 | ägg ägg | ||
100 g g | anjovis anjovis | ||
smör
smör (till stekning) | |||
vitpeppar vitpeppar | |||
salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKrispiga ansjovisköttbullar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Blanda ströbröd och grädde, låt svälla i 10 minuter.
2. Blanda nötfärs med ägg och tillsätt grädd- och ströbrödsmixen.
3. Blanda ner lök och ansjovis.
4. Smaka av med vitpeppar och ev. salt.
5. Forma små köttbullar och stek i smöret.