Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Kroppkakspytt

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 lökar lök
1 paket paket bacon bacon
2 msk msk smör smör
1 tsk tsk kryddpeppar kryddpeppar
persilja persilja
(färsk)
salt salt
svartpeppar svartpeppar
1 paket paket gnocchi gnocchi

Kroppkakspytt

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(32)

Gör så här:

1. Skala och finhacka en lök.

2. Hacka ett paket bacon i mindre bitar.

4. Stek lök och bacon tillsammans på medelhögvärme i fem minuter. Lägg det sedan i en skål och ställ åt sidan.

5. Stek ett paket gnocchi i 2 msk smör i fem minuter tills de fått fin färg. Häll tillbaka lök och bacon med gnocchin och krydda med kryddpeppar.

6. Finhacka persilja och blanda runt. Servera med lingonsylt.