
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | lökar lök | ||
1 paket paket | bacon bacon | ||
2 msk msk | smör smör | ||
1 tsk tsk | kryddpeppar kryddpeppar | ||
persilja
persilja (färsk) | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
1 paket paket | gnocchi gnocchi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKroppkakspytt
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skala och finhacka en lök.
2. Hacka ett paket bacon i mindre bitar.
4. Stek lök och bacon tillsammans på medelhögvärme i fem minuter. Lägg det sedan i en skål och ställ åt sidan.
5. Stek ett paket gnocchi i 2 msk smör i fem minuter tills de fått fin färg. Häll tillbaka lök och bacon med gnocchin och krydda med kryddpeppar.
6. Finhacka persilja och blanda runt. Servera med lingonsylt.