
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
250 g g | cevapcici cevapcici | |
4 st st | somunbröd somunbröd | |
1 krukor kruka | koriander
koriander (färsk) |
Tzatziki
5 msk msk | gräddfil gräddfil | |
3 st st | vitlöksklyftor vitlöksklyfta | |
1 st st | gurkor gurka | |
1 tsk tsk | flingsalt flingsalt | |
1 tsk tsk | svartpeppar
svartpeppar (nymalen) | |
1 msk msk | olivolja olivolja |
Övrig topping
sallad sallad | ||
rödlökar rödlök | ||
tomater tomat | ||
saltgurkor saltgurka |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKryddiga cevapcicis i somunbröd med krispig sallad, tzatziki & pickles
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att sätta ugnen på 220°. Lägg cevapicicin i en ugnsform med folie. Toppa med färsk koriander. Sätt in i mitten av ugnen och värm upp den i ca 20 minuter.
2. Tillred tzatzikin genom att först riva gurkan som och lägg den sedan på hushållspapper. Pressa ut så mycket saft från gurkan som möjligt.
3. Rör ner gurkan i en skål med gräddfil.
4. Pressa i vitlök och smaka av med salt och peppar. Toppa med olivolja.
5. Skölj salladsblad, skär upp tomat och rödlök. Lägg upp saltgurka i en skål.
6. Ta ut cevapcicin när den gått färdigt och värm på bröden i ugnen i ca 5 min. Skär sedan ett snitt i brödet.
7. Dags att fylla! Montera somunbrödet med tzatziki i botten sedan cevapcicis, saltgurka, tomat och rödlök.