Högsta kvalitet till bästa pris
Kryddiga cevapcicis i somunbröd med krispig sallad, tzatziki & pickles

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

250 g g cevapcici cevapcici
4 st st somunbröd somunbröd
1 krukor kruka koriander koriander
(färsk)

Tzatziki

5 msk msk gräddfil gräddfil
3 st st vitlöksklyftor vitlöksklyfta
1 st st gurkor gurka
1 tsk tsk flingsalt flingsalt
1 tsk tsk svartpeppar svartpeppar
(nymalen)
1 msk msk olivolja olivolja

Övrig topping

sallad sallad
rödlökar rödlök
tomater tomat
saltgurkor saltgurka

Kryddiga cevapcicis i somunbröd med krispig sallad, tzatziki & pickles

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(38)

Gör så här:

1. Börja med att sätta ugnen på 220°. Lägg cevapicicin i en ugnsform med folie. Toppa med färsk koriander. Sätt in i mitten av ugnen och värm upp den i ca 20 minuter.

2. Tillred tzatzikin genom att först riva gurkan som och lägg den sedan på hushållspapper. Pressa ut så mycket saft från gurkan som möjligt.

3. Rör ner gurkan i en skål med gräddfil.

4. Pressa i vitlök och smaka av med salt och peppar. Toppa med olivolja.

5. Skölj salladsblad, skär upp tomat och rödlök. Lägg upp saltgurka i en skål.

6. Ta ut cevapcicin när den gått färdigt och värm på bröden i ugnen i ca 5 min. Skär sedan ett snitt i brödet.

7. Dags att fylla! Montera somunbrödet med tzatziki i botten sedan cevapcicis, saltgurka, tomat och rödlök.