Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Kyckling i panna

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 st st kycklingfiléer kycklingfilé
200 g g champinjoner champinjon
1 st st gula lökar gul lök
2 msk msk smör smör
2 dl dl grädde grädde
1 msk msk timjan timjan
1 äpplen äpple
1 tsk tsk rapsolja rapsolja
2 tsk tsk majsstärkelse majsstärkelse
1 tsk tsk soja soja
1 dl dl mjölk mjölk
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Kyckling i panna

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(51)

Gör så här:

1. Börja med att förbereda grönsakerna. Skölj och dela champinjonerna på mitten. Skala och skiva löken tunt. Skölj och skär äpplet i klyftor.

2. Fräs champinjoner, lök och äpple i olja i en stekpanna tills det fått lite färg. Häll över i en skål och ställ åt sidan.

3. Bryn kycklingen på båda sidor i smöret i samma stekpanna. Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm svartpeppar.

Tillsätt grädde, timjan och soja. Låt sjuda cirka 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. Vänd på kycklingen med jämna mellanrum.

Lyft upp kycklingen ur pannan. Blanda mjölken och majsstärkelsen och vispa ned i pannan. Låt sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar.

Lägg tillbaka kycklingen i såsen tillsammans med grönsakerna.

Servera med ugnsbakad potatis, pasta eller ris.