Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Kyckling i panna med bacon och tomat

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

500 g g kycklingbröst kycklingbröst
2 msk msk rapsolja rapsolja
0,5 tsk tsk salt salt
2 krm krm svartpeppar svartpeppar
2 dl dl crème fraiche crème fraiche
2 msk msk kalvfond kalvfond
(eller kycklingfond)
1 msk msk dijonsenap dijonsenap
140 g g bacon bacon
2 st st tomater tomat
0,5 dl dl basilika basilika
(färsk, finhackad)

Kyckling i panna med bacon och tomat

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(25)

Gör så här:

1. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn i olja. Krydda med salt och peppar.

2. Tillsätt crème fraiche, fond och senap. Låt sjuda cirka 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt.

3. Stek bacon krispigt i en egen stekpanna. Skölj och hacka tomaterna i cm-stora bitar.

4. Toppa med bacon, tomat och basilika vid servering. Servera gärna med ris, potatis eller pasta.