
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | kycklingbröst kycklingbröst | ||
2 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | ||
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
2 msk msk | kalvfond
kalvfond (eller kycklingfond) | ||
1 msk msk | dijonsenap dijonsenap | ||
140 g g | bacon bacon | ||
2 st st | tomater tomat | ||
0,5 dl dl | basilika
basilika (färsk, finhackad) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKyckling i panna med bacon och tomat
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn i olja. Krydda med salt och peppar.
2. Tillsätt crème fraiche, fond och senap. Låt sjuda cirka 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt.
3. Stek bacon krispigt i en egen stekpanna. Skölj och hacka tomaterna i cm-stora bitar.
4. Toppa med bacon, tomat och basilika vid servering. Servera gärna med ris, potatis eller pasta.