Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Kycklingfilé med kryddost

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Kyckling

4 st st kycklingfiléer kycklingfilé
2 msk msk rapsolja rapsolja
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Grönkålssallad

400 g g grönkål grönkål
(delad)
1 st st gula lökar gul lök
(finhackad)
50 g g smör smör
svartpeppar svartpeppar
1 äpplen äpple
(strimlat)
100 g g kryddost kryddost

Senapskräm

2 dl dl crème fraiche crème fraiche
1 msk msk senap senap
1 nypor nypa socker socker

Kycklingfilé med kryddost

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

60 min
(14)

Gör så här:

1. Stek kycklingen i lite rapsolja med salt och peppar. Lägg i ugnsform och baka på 90 °C till innertemperatur 72 °C.

2. Finhacka den gula löken och sjud den i smör tills den är glansig och mjuk. Riv av den grova stjälken från grönkålen, dela i bitar. Hetta upp en panna och tillsätt lite rapsolja. Lägg i grönkålen och stek hastigt, blanda med löken och smaka av med salt och peppar.

3. Blanda samman senapskrämen. Lägg upp grönkålen tillsammans med strimlat äpple och stavar av kryddost.

4. Skär kycklingbröstet i bitar och lägg på salladen tillsammans med lite senapskräm.

Tips för dig som inte har en stektermometer: Kycklingen är färdig om du sticker i den och köttsaften är klar.