
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Kyckling
4 st st | kycklingfiléer kycklingfilé | |
2 msk msk | rapsolja rapsolja | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Grönkålssallad
400 g g | grönkål
grönkål (delad) | |
1 st st | gula lökar
gul lök (finhackad) | |
50 g g | smör smör | |
svartpeppar svartpeppar | ||
1 | äpplen
äpple (strimlat) | |
100 g g | kryddost kryddost |
Senapskräm
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
1 msk msk | senap senap | |
1 nypor nypa | socker socker |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKycklingfilé med kryddost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Stek kycklingen i lite rapsolja med salt och peppar. Lägg i ugnsform och baka på 90 °C till innertemperatur 72 °C.
2. Finhacka den gula löken och sjud den i smör tills den är glansig och mjuk. Riv av den grova stjälken från grönkålen, dela i bitar. Hetta upp en panna och tillsätt lite rapsolja. Lägg i grönkålen och stek hastigt, blanda med löken och smaka av med salt och peppar.
3. Blanda samman senapskrämen. Lägg upp grönkålen tillsammans med strimlat äpple och stavar av kryddost.
4. Skär kycklingbröstet i bitar och lägg på salladen tillsammans med lite senapskräm.
Tips för dig som inte har en stektermometer: Kycklingen är färdig om du sticker i den och köttsaften är klar.