
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
800 g g | kyckling kyckling | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
1 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
1 msk msk | curry curry | ||
1 msk msk | ingefära
ingefära ((torkad)) | ||
1 | buljong buljong | ||
1 | paprikor paprika | ||
2 dl dl | frysta ärtor frysta ärtor | ||
1 dl dl | cashewnötter cashewnöt | ||
koriander koriander | |||
ris ris | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Kycklinggryta med curry och cashewnötter
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:20
min
(24)
Gör så här:
1. Dela 800 gram kyckling i mindre bitar.
2. Hacka 1 lök och 2 vitlöksklyftor och fräs i lite olja, tillsätt 1 msk tomatpuré, 1 msk curry, 1 msk ingefära, en buljongtärning och fräs i ett par minuter.
3. Addera kycklingen och stek tills den fått fin färg.
4. Häll i 1 burk kokosmjölk och låt grytan sjuda i 10 minuter.
5. Strimla 1 paprika och rör ner den tillsammans med 2 dl frusna ärtor och 1 dl cashewnötter innan servering.
6. Salta och peppra.
7. Dekorera med koriander och servera med ris.