Högsta kvalitet till bästa pris
Kycklinggryta med curry och cashewnötter

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

800 g g kyckling kyckling
1 st st gula lökar gul lök
2 st st vitlök vitlök
1 msk msk tomatpuré tomatpuré
1 msk msk curry curry
1 msk msk ingefära ingefära
(torkad)
1 buljong buljong
1 paprikor paprika
2 dl dl frysta ärtor frysta ärtor
1 dl dl cashewnötter cashewnöt
koriander koriander
ris ris
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Kycklinggryta med curry och cashewnötter

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(52)

Gör så här:

1. Dela 800 gram kyckling i mindre bitar.

2. Hacka 1 lök och 2 vitlöksklyftor och fräs i lite olja, tillsätt 1 msk tomatpuré, 1 msk curry, 1 msk ingefära, en buljongtärning och fräs i ett par minuter.

3. Addera kycklingen och stek tills den fått fin färg.

4. Häll i 1 burk kokosmjölk och låt grytan sjuda i 10 minuter.

5. Strimla 1 paprika och rör ner den tillsammans med 2 dl frusna ärtor och 1 dl cashewnötter innan servering.

6. Salta och peppra.

7. Dekorera med koriander och servera med ris.