
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
800 g g | kyckling kyckling | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
1 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
1 msk msk | curry curry | ||
1 msk msk | ingefära
ingefära (torkad) | ||
1 | buljong buljong | ||
1 | paprikor paprika | ||
2 dl dl | frysta ärtor frysta ärtor | ||
1 dl dl | cashewnötter cashewnöt | ||
koriander koriander | |||
ris ris | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKycklinggryta med curry och cashewnötter
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Dela 800 gram kyckling i mindre bitar.
2. Hacka 1 lök och 2 vitlöksklyftor och fräs i lite olja, tillsätt 1 msk tomatpuré, 1 msk curry, 1 msk ingefära, en buljongtärning och fräs i ett par minuter.
3. Addera kycklingen och stek tills den fått fin färg.
4. Häll i 1 burk kokosmjölk och låt grytan sjuda i 10 minuter.
5. Strimla 1 paprika och rör ner den tillsammans med 2 dl frusna ärtor och 1 dl cashewnötter innan servering.
6. Salta och peppra.
7. Dekorera med koriander och servera med ris.