
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | kycklingklubbor kycklingklubba | ||
1 - 2 msk msk | olivolja olivolja | ||
0,5 knippen knippe | Färsk timjan Färsk timjan | ||
1 burkar burk | majs majs | ||
2 dl dl | cheddarost cheddarost | ||
1 | chili chili | ||
1 | paprikor paprika | ||
0,5 | gula lökar gul lök | ||
10 - 15 st st | potatisar potatis | ||
2 dl dl | grädde grädde | ||
1 knippen knippe | persilja persilja | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKycklingklubba med cheddargratinerad potatis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Gnid in kycklingklubborna med salt, peppar, timjan och olivolja. Ugnsbaka på 180 °C i ca 20 min.
2. Häll av majsen. Tärna potatis, chili, paprika och lök. Stek alltsammans på hög värme och smaka av med salt och peppar. När det fått fin färg, tillsätt grädde och låt koka samman i ca 3 min.
3. Strö över riven cheddarost och ugnsbaka gyllene på 225 °C i ca 10 min.
Tips! Servera med krispig sallad.
Recept av: Mimmi Siezing