Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Veckans vinnare Lidls mästare

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Kyckling

4 st st kycklingklubbor kycklingklubba
0,5 dl dl rapsolja rapsolja
1 msk msk honung honung
2 st st vitlök vitlök
1 tsk tsk paprikapulver paprikapulver
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Savoykålssallad

400 g g savoykål savoykål
1 msk msk vinäger vinäger
2 msk msk crème fraiche crème fraiche
2 rödbetor rödbeta
1,5 dl dl valnötter valnöt
(rostade)
150 g g blåmögelost blåmögelost
30 g g ruccola ruccola

Kycklingklubba med sallad på savoykål, rödbetor, ruccola, blåmögelost och valnötter

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

2:00 h
(15)

Gör så här:

Kyckling

1. Dela kycklingklubborna i två delar.

2. Blanda olja, honung, pressad vitlök och paprikapulver och vänd kycklingdelarna i detta.

3. Lägg upp på ugnsplåt, krydda med salt o peppar.

4.Stek i 200 grader 40-45 min tills köttsaften är genomskinlig och ofärgad.

Savoykålssallad

1. Skär kålen i tjocka strimlor.

2. Blanda olja, vinäger, honung, crème fraiche, salt och peppar och blanda med savojkålen. Låt stå minst en timme.

3. Vänd ner tärnade rödbetor, valnötter, ruccola och tärnad mögelost innan servering.

Serveras med krutonger.

Recept av: @bmknutsson-vinnare av #lidlsmästare vecka 2