
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Kyckling
4 st st | kycklingklubbor kycklingklubba | ||
0,5 dl dl | rapsolja rapsolja | ||
1 msk msk | honung honung | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
1 tsk tsk | paprikapulver paprikapulver | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Savoykålssallad
400 g g | savoykål savoykål | ||
1 msk msk | vinäger vinäger | ||
2 msk msk | crème fraiche crème fraiche | ||
2 | rödbetor rödbeta | ||
1,5 dl dl | valnötter
valnöt (rostade) | ||
150 g g | blåmögelost blåmögelost | ||
30 g g | ruccola ruccola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKycklingklubba med sallad på savoykål, rödbetor, ruccola, blåmögelost och valnötter
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Kyckling
1. Dela kycklingklubborna i två delar.
2. Blanda olja, honung, pressad vitlök och paprikapulver och vänd kycklingdelarna i detta.
3. Lägg upp på ugnsplåt, krydda med salt o peppar.
4.Stek i 200 grader 40-45 min tills köttsaften är genomskinlig och ofärgad.
Savoykålssallad
1. Skär kålen i tjocka strimlor.
2. Blanda olja, vinäger, honung, crème fraiche, salt och peppar och blanda med savojkålen. Låt stå minst en timme.
3. Vänd ner tärnade rödbetor, valnötter, ruccola och tärnad mögelost innan servering.
Serveras med krutonger.
Recept av: @bmknutsson-vinnare av #lidlsmästare vecka 2