Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Kycklinglårfilé med smak av Asien

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

600 g g kycklinglårfiléer kycklinglårfilé

Marinad

50 g g ingefära ingefära
2 st st vitlök vitlök
1 dl dl olja olja
1 dl dl soja soja
2 st st chili chili

Sallad

1 knippen knippe koriander koriander
1 st st purjolökar purjolök
1 knippen knippe gräslök gräslök
0,5 huvud huvud grönsallad grönsallad

Dressing

3 st st lime lime
1 msk msk socker socker

Kycklinglårfilé med smak av Asien

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

8:50 h
(10)

Gör så här:

1. Riv vitlök och skalad ingefära till marinaden. Strimla chilin och ta bort kärnorna. Blanda med oljan och sojan.

2.Lägg kycklingen med marinaden i en tät påse i kylen över natten.

3. Skär bort den gröna blasten från purjolöken och se till att ingen sand sitter kvar. Lägg den hel på grillen och pensla med olja, grilla tills den är helt svart. Skala av det yttersta svarta lagret och skär det i grova skivor.

4. Finstrimla salladskålen och grovhacka koriandern.

5. Blanda limesaft, rivet limeskal, finhackad chili, soja och socker och rör tills sockret löst sig.

6. Grilla kycklingen tills köttsaften är klar och genomskinlig. Ge salladslöken någon minut på grillen och blanda med resten av salladsingredienserna, vänd runt med dressingen.

7. Dra kycklingen i bitar över salladen och toppa med färsk koriander.