Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Kycklingspett på indiskt vis med ärtrisotto och waldorfsallad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Kycklingspett

900 g g kycklingfiléer kycklingfilé
230 g g tikka masala tikka masala
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Ärtrisotto

1 msk msk smör smör
3 dl dl frysta ärtor frysta ärtor
2 dl dl arborioris arborioris

Waldorfsallad

0,5 dl dl majonnäs majonnäs
1 tsk tsk senap senap
100 g g rotselleri rotselleri
2 st st äpplen äpple
(syrliga)
1 dl dl valnötter valnöt

Kycklingspett på indiskt vis med ärtrisotto och waldorfsallad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(6)

Gör så här:

Kycklingspett

1. Blötlägg grillspetten ca 20 minuter.

2. Trä kycklingfilé på spetten.

3. Marinera spetten i Tikka Masala-sås, salt och peppar över natten.

4. Lägg spetten i en långpanna med bakplåtspapper i botten.

5. Grilla spetten i ugnen ca 30 minuter på 180 grader.

Ärtrisotto

1. Koka riset enligt anvisingarna.

2. Tillsätt smöret och ärtorna mot slutet.

3. Salta.

Waldorfsallad

1. Blanda majonnäs och senap till en sås.

2. Skala och skär rotselleri i tändstickssmala strimlor och ge dem ett hastigt uppkok i vatten.

3. Häll av det kokande vattnet och spola sellerin med kallt vatten. Låt rinna av.

4. Rosta valnötter i en torr stekpanna och hacka dem sedan grovt.

5. Skär äpplen i fina tärningar.

6. Blanda äppelbitarna, valnötterna och sellerin i såsen.

Recept av:@irmami8 -vinnare av#lidlsmästarevecka 11