
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Kycklingspett
900 g g | kycklingfiléer kycklingfilé | ||
230 g g | tikka masala tikka masala |
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Ärtrisotto
1 msk msk | smör smör | ||
3 dl dl | frysta ärtor frysta ärtor | ||
2 dl dl | arborioris arborioris |
Waldorfsallad
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | ||
1 tsk tsk | senap senap | ||
100 g g | rotselleri rotselleri | ||
2 st st | äpplen
äpple (syrliga) | ||
1 dl dl | valnötter valnöt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKycklingspett på indiskt vis med ärtrisotto och waldorfsallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Kycklingspett
1. Blötlägg grillspetten ca 20 minuter.
2. Trä kycklingfilé på spetten.
3. Marinera spetten i Tikka Masala-sås, salt och peppar över natten.
4. Lägg spetten i en långpanna med bakplåtspapper i botten.
5. Grilla spetten i ugnen ca 30 minuter på 180 grader.
Ärtrisotto
1. Koka riset enligt anvisingarna.
2. Tillsätt smöret och ärtorna mot slutet.
3. Salta.
Waldorfsallad
1. Blanda majonnäs och senap till en sås.
2. Skala och skär rotselleri i tändstickssmala strimlor och ge dem ett hastigt uppkok i vatten.
3. Häll av det kokande vattnet och spola sellerin med kallt vatten. Låt rinna av.
4. Rosta valnötter i en torr stekpanna och hacka dem sedan grovt.
5. Skär äpplen i fina tärningar.
6. Blanda äppelbitarna, valnötterna och sellerin i såsen.
Recept av:@irmami8 -vinnare av#lidlsmästarevecka 11