
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Laab Gai
400 g g | kycklingfärs kycklingfärs | |
2 - 3 | gemsallad gemsallad | |
2 msk msk | rapsolja rapsolja | |
2 st st | chili
chili (finhackade) | |
1 st st | ingefära
ingefära (finhackad) | |
3 klyftor klyfta | vitlök
vitlök (pressade) | |
1 knippen knippe | gräslök
gräslök (strimlad) | |
1 st st | lime lime | |
2 msk msk | fisksås fisksås | |
1 knippen knippe | koriander
koriander (grovhackad) |
Ingefärsmajonnäs
2 dl dl | majonnäs majonnäs | |
2 msk msk | soja soja | |
ingefära ingefära |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLaab Gai i krispiga salladsblad med ingefärsmajonnäs
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Laab gai
1. Stek färsen i rapsolja utan att den får färg eller bränns. Rör ofta.
2. Tillsätt chili, ingefära (spara lite till majonnäsen), vitlök, salladslök samt rivet skal och saft från lime. Smaka av med fisksås och vänd allra sist ner koriandern.
Ingefärsmajonnäs
Riv ner lite ingefära och soja i majonnäsen.
Servera laaben i salladsblad och toppa med majonnäs.
Recept av: Mimmi Siezing