Högsta kvalitet till bästa pris
Laab Gai i krispiga salladsblad med ingefärsmajonnäs

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Laab Gai

400 g g kycklingfärs kycklingfärs
2 - 3 gemsallad gemsallad
2 msk msk rapsolja rapsolja
2 st st chili chili
(finhackade)
1 st st ingefära ingefära
(finhackad)
3 klyftor klyfta vitlök vitlök
(pressade)
1 knippen knippe gräslök gräslök
(strimlad)
1 st st lime lime
2 msk msk fisksås fisksås
1 knippen knippe koriander koriander
(grovhackad)

Ingefärsmajonnäs

2 dl dl majonnäs majonnäs
2 msk msk soja soja
ingefära ingefära

Laab Gai i krispiga salladsblad med ingefärsmajonnäs

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(43)

Gör så här:

Laab gai

1. Stek färsen i rapsolja utan att den får färg eller bränns. Rör ofta.

2. Tillsätt chili, ingefära (spara lite till majonnäsen), vitlök, salladslök samt rivet skal och saft från lime. Smaka av med fisksås och vänd allra sist ner koriandern.

Ingefärsmajonnäs

Riv ner lite ingefära och soja i majonnäsen.

Servera laaben i salladsblad och toppa med majonnäs.

Recept av: Mimmi Siezing