
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
3 stjälkar stjälk | salladslökar salladslök | ||
1 | paprikor
paprika (grön) | ||
1 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
2 klyftor klyfta | vitlök vitlök | ||
400 ml ml | kokosmjölk kokosmjölk | ||
2 tsk tsk | curry curry | ||
2 dl dl | vatten vatten | ||
0,5 - 1 tsk tsk | salt salt | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | ||
100 g g | nudlar nudlar | ||
500 g g | laxfiléer laxfilé | ||
65 g g | Spenat
Spenat (färsk) | ||
koriander
koriander (färsk, eller färsk thaibasilika) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLaxcurrygryta med spenat
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skölj och skär salladslöken i smala slantar. Skölj och skär paprikan i smala strimlor. Stek mjuka i olja några minuter. Skala och finhacka vitlöken och tillsätt i grytan ihop med curryn. Låt fräsa ett par minuter.
2. Tillsätt kokosmjölk, vatten, salt och peppar och låt sjuda cirka 2 min.
3. Skär laxen i kuber och tillsätt i kokosmjölken. Låt sjuda cirka 5 min under lock. Tillsätt spenaten.
4. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
5. Servera grytan med nudlarna. Toppa med thaibasilika eller koriander.