Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
laxcurrygryta

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

3 stjälkar stjälk salladslök salladslök
1 paprikor paprika
(grön)
1 msk msk rapsolja rapsolja
2 klyftor klyfta vitlök vitlök
400 ml ml kokosmjölk kokosmjölk
2 tsk tsk curry curry
2 dl dl vatten vatten
0,5 - 1 tsk tsk salt salt
2 krm krm svartpeppar svartpeppar
100 g g nudlar nudlar
500 g g laxfiléer laxfilé
65 g g Spenat Spenat
(färsk)
koriander koriander
(färsk, eller färsk thaibasilika)

Laxcurrygryta med spenat

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(37)

Gör så här:

1. Skölj och skär salladslöken i smala slantar. Skölj och skär paprikan i smala strimlor. Stek mjuka i olja några minuter. Skala och finhacka vitlöken och tillsätt i grytan ihop med curryn. Låt fräsa ett par minuter.

2. Tillsätt kokosmjölk, vatten, salt och peppar och låt sjuda cirka 2 min.

3. Skär laxen i kuber och tillsätt i kokosmjölken. Låt sjuda cirka 5 min under lock. Tillsätt spenaten.

4. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.

5. Servera grytan med nudlarna. Toppa med thaibasilika eller koriander.