
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 st st | gula lökar gul lök | |
2 | vitlök vitlök | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
1 burkar burk | krossade tomater krossad tomat | |
2 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
2 dl dl | mjölk mjölk | |
1 dl dl | soltorkade tomater
soltorkad tomat (hackade) | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
100 g g | Spenat
Spenat (färsk) | |
200 g g | varmrökt lax varmrökt lax | |
100 g g | riven ost riven ost | |
9 - 12 st st | lasagneplattor lasagneplattor |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLaxlasagne
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
- Stek lök och vitlök ett par minuter utan att det blir brynt.Tillsätt krossade tomater, crème fraiche, mjölk och soltorkade tomater. Koka samman ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Varva sås, lasagneplattor, lax och spenat i 2-3lager, avsluta med lasagneplattor och sås. Toppa med riven ost. Grädda ca 30 minuter. Servera med en grönsallad.