Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Lidls mästares midsommarsnittar

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Skagensnittar

1,5 st st baguetter baguette
1 st st rödlökar rödlök
(Finhackad)
200 g g skagenröra skagenröra
ärtskott ärtskott

Chevresnittar

2 dl dl färskost färskost
50 g g getost getost
0,5 tsk tsk honung honung
(Flytande)
salt salt
vitpeppar vitpeppar
2 st st rödbetor rödbeta
rapsolja rapsolja

Lax- och pepparrotssnittar

2 dl dl färskost färskost
1 msk msk gräslök gräslök
(Hackad)
1 tsk tsk pepparrot pepparrot
(Riven)
salt salt
50 g g gravad lax gravad lax
ärtskott ärtskott

Lidls mästares midsommarsnittar

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(4)

Gör så här:

Skiva baguetten i 0,5cm tjocka skivor. Rosta på bakpappersklädd plåt i 175 grader i ca 8-10 minuter eller tills de fått fin färg. Låt svalna.

Skagensnittar:

Klicka på skagenröra och garnera med rödlök och valfri grön ört.

Lax- och pepparrotssnittar:

1. Rör ihop färskost, gräslök, pepparrot och smaka av med salt.

2. Spritsa eller bred ut en generös klick av blandningen på varje baguetteskiva.

3. Garnera med lax.

Snittar med Chevrekräm och friterad rödbeta:

1. Mixa ihop färskost, getost och honung. Smaka av med salt och vitpeppar.

2. Värm oljan till 160 grader. Skala rödbetorna och skär i tunna skivor och sen strimla fint.

3. Fritera i omgångar i några minuter tills de blivit krispiga och fått lite färg. Låt svalna på hushållspapper.

4. Spritsa eller bred ut Chevrekrämen på baguetteskivorna och toppa med friterad rödbeta.Recept av @nattismat - Vinnare av #Lidlsmästare