
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Skagensnittar
1,5 st st | baguetter baguette | ||
1 st st | rödlökar
rödlök (Finhackad) | ||
200 g g | skagenröra skagenröra | ||
ärtskott ärtskott |
Chevresnittar
2 dl dl | färskost färskost | ||
50 g g | getost getost | ||
0,5 tsk tsk | honung
honung (Flytande) | ||
salt salt | |||
vitpeppar vitpeppar | |||
2 st st | rödbetor rödbeta | ||
rapsolja rapsolja |
Lax- och pepparrotssnittar
2 dl dl | färskost färskost | ||
1 msk msk | gräslök
gräslök (Hackad) | ||
1 tsk tsk | pepparrot
pepparrot (Riven) | ||
salt salt | |||
50 g g | gravad lax gravad lax | ||
ärtskott ärtskott |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLidls mästares midsommarsnittar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Skiva baguetten i 0,5cm tjocka skivor. Rosta på bakpappersklädd plåt i 175 grader i ca 8-10 minuter eller tills de fått fin färg. Låt svalna.
Skagensnittar:
Klicka på skagenröra och garnera med rödlök och valfri grön ört.
Lax- och pepparrotssnittar:
1. Rör ihop färskost, gräslök, pepparrot och smaka av med salt.
2. Spritsa eller bred ut en generös klick av blandningen på varje baguetteskiva.
3. Garnera med lax.
Snittar med Chevrekräm och friterad rödbeta:
1. Mixa ihop färskost, getost och honung. Smaka av med salt och vitpeppar.
2. Värm oljan till 160 grader. Skala rödbetorna och skär i tunna skivor och sen strimla fint.
3. Fritera i omgångar i några minuter tills de blivit krispiga och fått lite färg. Låt svalna på hushållspapper.
4. Spritsa eller bred ut Chevrekrämen på baguetteskivorna och toppa med friterad rödbeta.Recept av @nattismat - Vinnare av #Lidlsmästare