Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Lingonbröd med leverpastej, ruccola och rostade rödbetor

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

100 g g ruccola ruccola
200 g g rödbetor rödbeta
2 msk msk olivolja olivolja
1 st st rödlökar rödlök
salt salt
svartpeppar svartpeppar
smör smör
4 lingonbröd lingonbröd
150 g g leverpastej leverpastej

Lingonbröd med leverpastej, ruccola och rostade rödbetor

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(0)

Gör så här:

1. Skala och dela rödbetorna. Rosta i ugn på 165°C med lite olivolja och salt tills de är mjuka. Låt svalna och blanda med ruccolan och strimlad rödlök.

2. Smöra brödet och bred på ett tjockt lager pastej. Toppa med rödbetssalladen.