
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
100 g g | ruccola ruccola | |
200 g g | rödbetor rödbeta | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
1 st st | rödlökar rödlök | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
smör smör | ||
4 | lingonbröd lingonbröd | |
150 g g | leverpastej leverpastej |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLingonbröd med leverpastej, ruccola och rostade rödbetor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skala och dela rödbetorna. Rosta i ugn på 165°C med lite olivolja och salt tills de är mjuka. Låt svalna och blanda med ruccolan och strimlad rödlök.
2. Smöra brödet och bred på ett tjockt lager pastej. Toppa med rödbetssalladen.