
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
8 st st | Linguicakorv Linguicakorv | ||
olivolja olivolja |
Tagliatelle
20 st st | champinjoner champinjon | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
20 g g | smör smör | ||
1 st st | zucchini zucchini | ||
400 g g | tagliatelle tagliatelle | ||
1 msk msk | oregano oregano |
Tillbehör
3 dl dl | parmesan parmesan | ||
4 st st | äggulor äggula | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Linguicakorv med tagliatelle, champinjoner och zucchini
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:20
min
(0)
Gör så här:
1. Picka skinnet på korven lätt med en kniv och stek 7-8 minuter i stekpanna på medelhög värme.
2. Halvera champinjonerna och fräs med finhackad lök och riven vitlök i smör, i en stor stek- eller wokpanna. Tillsätt den strimlade zucchinin och låt fräsa med.
3. Blanda ner den kokta och väl avrunna pastan i grönsakerna och tillsätt färsk, grovhackad oregano.
4. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Servera med Parmesanost och en rå äggula.