
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
8 st st | Linguicakorv Linguicakorv | ||
olivolja olivolja |
Tagliatelle
20 st st | champinjoner champinjon | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
20 g g | smör smör | ||
1 st st | zucchini zucchini | ||
400 g g | tagliatelle tagliatelle | ||
1 msk msk | oregano oregano |
Tillbehör
3 dl dl | parmesan parmesan | ||
4 st st | äggulor äggula | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLinguicakorv med tagliatelle, champinjoner och zucchini
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Picka skinnet på korven lätt med en kniv och stek 7-8 minuter i stekpanna på medelhög värme.
2. Halvera champinjonerna och fräs med finhackad lök och riven vitlök i smör, i en stor stek- eller wokpanna. Tillsätt den strimlade zucchinin och låt fräsa med.
3. Blanda ner den kokta och väl avrunna pastan i grönsakerna och tillsätt färsk, grovhackad oregano.
4. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Servera med Parmesanost och en rå äggula.