Linguicakorv med tagliatelle, champinjoner och zucchini
Ingredienser
4
personer
-
- 8 st linguicakorv
- olivolja
-
Tagliatelle
- 20 st champinjoner
- 1 st gul lök
- 2 st vitlök
- 20 g smör
- 1 st zucchini
- 400 g tagliatelle
- 1 msk oregano
-
Tillbehör
- 3 dl parmesan
- 4 st äggulor
- salt
- svartpeppar
Förberedelse
1. Picka skinnet på korven lätt med en kniv och stek 7-8 minuter i stekpanna på medelhög värme.
2. Halvera champinjonerna och fräs med finhackad lök och riven vitlök i smör, i en stor stek- eller wokpanna. Tillsätt den strimlade zucchinin och låt fräsa med.
3. Blanda ner den kokta och väl avrunna pastan i grönsakerna och tillsätt färsk, grovhackad oregano.
4. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Servera med Parmesanost och en rå äggula.