Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Ljummen lökpaj med lamm- & hjortsalami

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Pajdeg

125 g g smör smör
3 dl dl vetemjöl vetemjöl

Fyllning

4 st st gula lökar gul lök
(strimlade)
3 st st ägg ägg
2 dl dl matlagningsgrädde matlagningsgrädde
1 dl dl oliver oliver
(grovt hackade)
salt salt
vitpeppar vitpeppar

Tillbehör

hjortsalami hjortsalami
lammsalami lammsalami

Ljummen lökpaj med lamm- & hjortsalami

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:15 h
(3)

Gör så här:

1. Mixa samman smör och vetemjöl i en mixer och tryck ut i en pajform med lös botten ca 25 cm diameter. Låt stå kallt ca 30 minuter. Förgrädda ca 15 minuter i 175 °C.

2. Fräs löken i smör på låg värme i ca 15 min, låt kallna. Fördela löken i pajskalet. Krydda med salt och vitpeppar från kvarn. Lägg på grovhackade oliver. Vispa samman äggstanningen och häll över löken. Grädda ca 30 min. Servera med tunnskuren lamm- och hjortsalami.