
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Pajdeg
125 g g | smör smör | |
3 dl dl | vetemjöl vetemjöl |
Fyllning
4 st st | gula lökar
gul lök (strimlade) | |
3 st st | ägg ägg | |
2 dl dl | matlagningsgrädde matlagningsgrädde | |
1 dl dl | oliver
oliver (grovt hackade) | |
salt salt | ||
vitpeppar vitpeppar |
Tillbehör
hjortsalami hjortsalami | ||
lammsalami lammsalami |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLjummen lökpaj med lamm- & hjortsalami
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Mixa samman smör och vetemjöl i en mixer och tryck ut i en pajform med lös botten ca 25 cm diameter. Låt stå kallt ca 30 minuter. Förgrädda ca 15 minuter i 175 °C.
2. Fräs löken i smör på låg värme i ca 15 min, låt kallna. Fördela löken i pajskalet. Krydda med salt och vitpeppar från kvarn. Lägg på grovhackade oliver. Vispa samman äggstanningen och häll över löken. Grädda ca 30 min. Servera med tunnskuren lamm- och hjortsalami.