
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Oxfilé
600 g g | oxfilé oxfilé | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
0,5 tsk tsk | cognac cognac |
Mixsallad
1 st st | grönsallad grönsallad | |
0,5 st st | grönsallad grönsallad | |
0,5 | lökar
lök (finhackad) | |
1 msk msk | kapris
kapris (finhackad) | |
1 msk msk | cornichons
cornichons (finhackad) |
Dijondressing
2 dl dl | olja olja | |
3 st st | äggulor äggula | |
1 msk msk | honung honung | |
2 msk msk | dijonsenap dijonsenap |
100 g g | ost ost | |
4 st st | baguetter baguette | |
4 st st | tomater
tomat (skivade) | |
pommes frites pommes frites |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLyxig steak sandwich med oxfilé, mixsallad och dijondressing
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att skära oxfilén i ca 1,5 cm skivor och marinera i salt, peppar och ev. cognac.
2. För att göra dressingen, skira först äggulan ner i en bunke. Tillsätt vinäger, honung och senap och vispa ihop. Tillsätt sedan olja under kraftig vispning i en jämn stråle så att det binder till en slät dressing. Smaka av med salt och peppar. Smaken ska vara söt, stark och pepprig.
3. Blanda mixsalladen och dressingen.
4. Fyll baguetterna med ost, tomat, sallad och oxfiléskivorna.
5. Lägg på grillen i någon minut på varje sida. Slå in i en servett eller bakplåtspapper.
6. Servera med pommes frites om du vill.