Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Lyxig steak sandwich med oxfilé, mixsallad och dijondressing

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Oxfilé

600 g g oxfilé oxfilé
salt salt
svartpeppar svartpeppar
0,5 tsk tsk cognac cognac

Mixsallad

1,5 st st grönsallad grönsallad
0,5 lökar lök
(finhackad)
1 msk msk kapris kapris
(finhackad)
1 msk msk cornichons cornichons
(finhackad)

Dijondressing

2 dl dl olja olja
3 st st äggulor äggula
1 msk msk honung honung
2 msk msk dijonsenap dijonsenap
100 g g ost ost
4 st st baguetter baguette
4 st st tomater tomat
(skivade)
pommes frites pommes frites

Lyxig steak sandwich med oxfilé, mixsallad och dijondressing

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:15 h
(2)

Gör så här:

1. Börja med att skära oxfilén i ca 1,5 cm skivor och marinera i salt, peppar och ev. cognac.

2. För att göra dressingen, skira först äggulan ner i en bunke. Tillsätt vinäger, honung och senap och vispa ihop. Tillsätt sedan olja under kraftig vispning i en jämn stråle så att det binder till en slät dressing. Smaka av med salt och peppar. Smaken ska vara söt, stark och pepprig.

3. Blanda mixsalladen och dressingen.

4. Fyll baguetterna med ost, tomat, sallad och oxfiléskivorna.

5. Lägg på grillen i någon minut på varje sida. Slå in i en servett eller bakplåtspapper.

6. Servera med pommes frites om du vill.