
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | baguetter baguette | ||
färskost färskost |
Pålägg 1
2 msk msk | kapris kapris | ||
3 | tomater tomat | ||
1 | gula lökar gul lök | ||
1 msk msk | olivolja olivolja |
Pålägg 2
100 g g | varmrökt lax varmrökt lax | ||
2 msk msk | pepparrot pepparrot |
Pålägg 3
2 st st | ägg ägg | ||
0,5 dl dl | grädde grädde | ||
1 msk msk | kaviar kaviar |
Pålägg 4
4 | viltpastej viltpastej | ||
4 | cornichons cornichons |
Pålägg 5
100 g g | blåmögelost blåmögelost | ||
2 msk msk | fikonchutney fikonchutney |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLyxigt plock på baguette
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Dela baguetten på längden. Bred på färskosten. Skär baguetten i 20 bitar, 4 per fyllning. Lägg sedan upp baguetten på längden.
Pålägg 1: Finhacka tomat, lök och blanda med kapris och lite av oljan.
Pålägg 2: Skiva kallrökt lax och riv över färsk pepparrot.
Pålägg 3: Koka och skiva äggen. Vispa grädden och blanda i kaviar. Toppa kaviargrädden på ägget.
Pålägg 4: Lägg på pastejen och toppa med finhackade cornichons.
Pålägg 5: Lägg på en bit ost och en klick fikonchutney.