
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | baguetter baguette | |
färskost färskost |
Pålägg 1
2 msk msk | kapris kapris | |
3 | tomater tomat | |
1 | gula lökar gul lök | |
1 msk msk | olivolja olivolja |
Pålägg 2
100 g g | varmrökt lax varmrökt lax | |
2 msk msk | pepparrot pepparrot |
Pålägg 3
2 st st | ägg ägg | |
0,5 dl dl | grädde grädde | |
1 msk msk | kaviar kaviar |
Pålägg 4
4 | viltpastej viltpastej | |
4 | cornichons cornichons |
Pålägg 5
100 g g | blåmögelost blåmögelost | |
2 msk msk | fikonchutney fikonchutney |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLyxigt plock på baguette
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Dela baguetten på längden. Bred på färskosten. Skär baguetten i 20 bitar, 4 per fyllning. Lägg sedan upp baguetten på längden.
Pålägg 1: Finhacka tomat, lök och blanda med kapris och lite av oljan.
Pålägg 2: Skiva kallrökt lax och riv över färsk pepparrot.
Pålägg 3: Koka och skiva äggen. Vispa grädden och blanda i kaviar. Toppa kaviargrädden på ägget.
Pålägg 4: Lägg på pastejen och toppa med finhackade cornichons.
Pålägg 5: Lägg på en bit ost och en klick fikonchutney.