Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Lyxigt plock på baguette

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 baguetter baguette
färskost färskost

Pålägg 1

2 msk msk kapris kapris
3 tomater tomat
1 gula lökar gul lök
1 msk msk olivolja olivolja

Pålägg 2

100 g g varmrökt lax varmrökt lax
2 msk msk pepparrot pepparrot

Pålägg 3

2 st st ägg ägg
0,5 dl dl grädde grädde
1 msk msk kaviar kaviar

Pålägg 4

4 viltpastej viltpastej
4 cornichons cornichons

Pålägg 5

100 g g blåmögelost blåmögelost
2 msk msk fikonchutney fikonchutney

Lyxigt plock på baguette

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(6)

Gör så här:

Dela baguetten på längden. Bred på färskosten. Skär baguetten i 20 bitar, 4 per fyllning. Lägg sedan upp baguetten på längden.

Pålägg 1: Finhacka tomat, lök och blanda med kapris och lite av oljan.

Pålägg 2: Skiva kallrökt lax och riv över färsk pepparrot.

Pålägg 3: Koka och skiva äggen. Vispa grädden och blanda i kaviar. Toppa kaviargrädden på ägget.

Pålägg 4: Lägg på pastejen och toppa med finhackade cornichons.

Pålägg 5: Lägg på en bit ost och en klick fikonchutney.