Högsta kvalitet till bästa pris
Mango- & kålsallad med grillad fläskkarré

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 skivor skiva fläskkarré fläskkarré
(marinerade)
1 msk msk olja olja
1 st st lime lime
(i klyftor)

Dressing

3 msk msk japansk soja japansk soja
3 st st lime lime
(pressade)
3 msk msk sweet chilisås sweet chilisås
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Sallad

300 g g salladskål salladskål
(tunnklyftad)
100 g g kålrot kålrot
(strimlad)
1 st st morötter morot
(stor, tunnskivad)
3 st st salladslökar salladslök
(tunnskivade)
1 st st paprikor paprika
(röd, tunnskivad)
1 st st röd chilipeppar röd chilipeppar
(tunnskivad)
1 st st mango mango
(skalad & grovtärnad)
1 krukor kruka koriander koriander
(grovhackad)
1 dl dl cashewnötter cashewnötter
(rostade och grovhackade)

Mango- & kålsallad med grillad fläskkarré

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(27)

Gör så här:

1. Vispa ihop soja, lime, sweet chili till en dressing, smaka av med salt och peppar.

2. Blanda alla strimlade grönsaker med dressingen, låt dra i 10 minuter, smaka av med salt.

3. Pensla lite olja på karréskivorna och grilla till önskad stekgrad, tranchera vid servering och toppa med sallad och rostade cashewnötter. Servera med några extra limeklyftor.