
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 skivor skiva | fläskkarré
fläskkarré (marinerade) | |
1 msk msk | olja olja | |
1 st st | lime
lime (i klyftor) |
Dressing
3 msk msk | japansk soja japansk soja | |
3 st st | lime
lime (pressade) | |
3 msk msk | sweet chilisås sweet chilisås | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Sallad
300 g g | salladskål
salladskål (tunnklyftad) | |
100 g g | kålrot
kålrot (strimlad) | |
1 st st | morötter
morot (stor, tunnskivad) | |
3 st st | salladslökar
salladslök (tunnskivade) | |
1 st st | paprikor
paprika (röd, tunnskivad) | |
1 st st | röd chilipeppar
röd chilipeppar (tunnskivad) | |
1 st st | mango
mango (skalad & grovtärnad) | |
1 krukor kruka | koriander
koriander (grovhackad) | |
1 dl dl | cashewnötter
cashewnötter (rostade och grovhackade) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMango- & kålsallad med grillad fläskkarré
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Vispa ihop soja, lime, sweet chili till en dressing, smaka av med salt och peppar.
2. Blanda alla strimlade grönsaker med dressingen, låt dra i 10 minuter, smaka av med salt.
3. Pensla lite olja på karréskivorna och grilla till önskad stekgrad, tranchera vid servering och toppa med sallad och rostade cashewnötter. Servera med några extra limeklyftor.