Mango- & kålsallad med grillad fläskkarré

Mango- & kålsallad med grillad fläskkarré image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 30 min

Ingredienser

4 personer
    • 4   skivor marinerad fläskkarré
    • 1   msk olja
    • 1   st lime
  • Dressing

    • 3   msk japansk soja
    • 3   st lime
    • 3   msk sweet chilisås
    •   salt
    •   svartpeppar
  • Sallad

    • 300   g salladskål
    • 100   g kålrot
    • 1   st morot
    • 3   st salladslök
    • 1   st röd paprika
    • 1   st röd chilipeppar
    • 1   st mango
    • 1   kruka koriander
    • 1   dl cashewnöt

Förberedelse

    Gör så här:
  1. Vispa ihop soja, lime, sweet chili till en dressing, smaka av med salt och peppar.

  2. Tunnklyfta salladskål och strimla kålrot. Tunnskiva morot, salladslök, paprika, och chili. Skala och grovtärna mangon. Grovhacka koriandern. Blanda alla grönsaker med dressingen, låt dra i 10 minuter, smaka av med salt.

  3. Pensla lite olja på karréskivorna och grilla till önskad stekgrad, tranchera vid servering och toppa med sallad och rostade cashewnötter. Servera med några extra limeklyftor.