Mango- och ananaskompott med kokosgrädde

Mango- och ananaskompott med kokosgrädde image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 10 min

Ingredienser

2 personer
    • 2   dl fryst mango
    • 0,5   färsk ananas
    • 1   dl vispgrädde
    • 2   msk färskost
    • 1   dl kokosflingor
    • 1   st passionsfrukt

Förberedelse

    Gör så här:
  1. Tina den frysta mangon.

  2. Vispa grädden till en lätt konsistens och rör sedan ner crème cheese och kokosflingor med en sked.

  3. Lägg ett lager tinad mango i botten av ett glas.

  4. Fortsätt med att lägga på en sked av den nyvispade kokosgrädden.

  5. Fortsätt varva mango och ananas vartannat lager.

  6. Toppa med lite mer grädde och kärnorna från passionsfrukten.

  7. Servera!