Högsta kvalitet till bästa pris
Mango- och ananaskompott med kokosgrädde

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 dl dl mango mango
(fryst)
0,5 ananas ananas
(färsk)
1 dl dl vispgrädde vispgrädde
2 msk msk färskost färskost
1 dl dl kokosflingor kokosflingor
1 st st passionsfrukter passionsfrukt

Mango- och ananaskompott med kokosgrädde

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

10 min
(12)

Gör så här:

1. Tina den frysta mangon.
2. Vispa grädden till en lätt konsistens och rör sedan ner crème cheese och kokosflingor med en sked.
3. Lägg ett lager tinad mango i botten av ett glas.
4. Fortsätt med att lägga på en sked av den nyvispade kokosgrädden.
5. Fortsätt varva mango och ananas vartannat lager.
6. Toppa med lite mer grädde och kärnorna från passionsfrukten.
7. Servera!