
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 dl dl | mango
mango (fryst) | ||
0,5 | ananas
ananas (färsk) | ||
1 dl dl | vispgrädde vispgrädde | ||
2 msk msk | färskost färskost | ||
1 dl dl | kokosflingor kokosflingor | ||
1 st st | passionsfrukter passionsfrukt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMango- och ananaskompott med kokosgrädde
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Tina den frysta mangon.
2. Vispa grädden till en lätt konsistens och rör sedan ner crème cheese och kokosflingor med en sked.
3. Lägg ett lager tinad mango i botten av ett glas.
4. Fortsätt med att lägga på en sked av den nyvispade kokosgrädden.
5. Fortsätt varva mango och ananas vartannat lager.
6. Toppa med lite mer grädde och kärnorna från passionsfrukten.
7. Servera!