Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Matjessill

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 äpplen äpple
(Tärnat)
4 st st ägg ägg
1 knippen knippe dill dill
1 knippen knippe gräslök gräslök
1 dl dl crème fraiche crème fraiche
citroner citron
salt salt
svartpeppar svartpeppar
2 burkar burk matjessill matjessill
1 burkar burk stenbitsrom stenbitsrom
(Röd)
500 g g färskpotatis färskpotatis

Matjessill

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(3)

Gör så här:

1. Koka äggen och potatisen, och dela sedan i halvor.

2. Skiva matjesillen i 2 cm breda skivor.

3. Lägg alla ingredienser på ett stort bjudfat, toppa med stenbitsrom och örter.

4. Vispa crème fraiche fluffig och smaka upp med rivet citronskal, salt och peppar. Spritsa ut på fatet.