
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | äpplen
äpple (Tärnat) | ||
4 st st | ägg ägg | ||
1 knippen knippe | dill dill | ||
1 knippen knippe | gräslök gräslök | ||
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
citroner citron | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
2 burkar burk | matjessill matjessill | ||
1 burkar burk | stenbitsrom
stenbitsrom (Röd) | ||
500 g g | färskpotatis färskpotatis |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMatjessill
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka äggen och potatisen, och dela sedan i halvor.
2. Skiva matjesillen i 2 cm breda skivor.
3. Lägg alla ingredienser på ett stort bjudfat, toppa med stenbitsrom och örter.
4. Vispa crème fraiche fluffig och smaka upp med rivet citronskal, salt och peppar. Spritsa ut på fatet.