
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
200 g g | matjessill
matjessill (filéer eller färdigskurna i bitar) | |
25 g g | smör smör | |
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
2 msk msk | gräslök
gräslök (finhackad) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMatjessill med brynt smör och gräslök
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Om du använder hela filéer, skär dem 1 ½ cm-stora bitar.
2. Bryn smöret på medelvärme i en kastrull på spisen. Det är klart när det doftar knäckigt. Låt svalna.
3. Vispa crème fraichen fluffig. Klicka ut över sillfiléerna.
4. Skeda över det brynta smöret och toppa med gräslök. Servera direkt.