Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Matjessill med brynt smör och gräslök

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

200 g g matjessill matjessill
(filéer eller färdigskurna i bitar)
25 g g smör smör
1 dl dl crème fraiche crème fraiche
2 msk msk gräslök gräslök
(finhackad)

Matjessill med brynt smör och gräslök

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(5)

Gör så här:

1. Om du använder hela filéer, skär dem 1 ½ cm-stora bitar.

2. Bryn smöret på medelvärme i en kastrull på spisen. Det är klart när det doftar knäckigt. Låt svalna.

3. Vispa crème fraichen fluffig. Klicka ut över sillfiléerna.

4. Skeda över det brynta smöret och toppa med gräslök. Servera direkt.