
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Kassler
600 g g | kassler kassler | |
1 st st | gula lökar gul lök | |
1 dl dl | svarta oliver
svarta oliver (urkärnade, skivade) | |
0,5 dl dl | olivolja olivolja | |
1 st st | vitlök vitlök |
Pasta
250 g g | spaghetti spaghetti | |
1 knippen knippe | gräslök gräslök | |
1 tsk tsk | svartpeppar svartpeppar | |
150 g g | grevéost grevéost |
Fänkålssås
2 st st | fänkål fänkål | |
5 st st | tomater tomat | |
1 st st | paprikor paprika | |
2 st st | morötter morot | |
0,5 st st | zucchini zucchini | |
2 dl dl | krossade tomater krossad tomat | |
3 dl dl | vatten vatten | |
1 knippen knippe | basilika basilika | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMedelhavspasta med kassler, fänkål, tomat och basilika
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Tärna grönsakerna och strimla fänkålen, fräs sedan grönsaker och fänkål mjukt i rikligt med olivolja. Tillsätt hackad vitlök och låt fräsa med en liten stund. Tillsätt krossade tomater och vatten. Låt koka i ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö över grovhackad basilika strax före servering.
2. Fräs den strimlade kasslern i lite olivolja tillsammans med hackad lök, pressad vitlök och oliver.
3. Koka pastan al dente och låt rinna av. Smaka av pastan med lite olivolja, hackad gräslök, salt och peppar.
4. Servera pastan med fänkålssåsen, toppa med kassler och riv grevéost över.