Högsta kvalitet till bästa pris
Medelhavspasta med kassler, fänkål, tomat och basilika

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Kassler

600 g g kassler kassler
1 st st gula lökar gul lök
1 dl dl svarta oliver svarta oliver
(urkärnade, skivade)
0,5 dl dl olivolja olivolja
1 st st vitlök vitlök

Pasta

250 g g spaghetti spaghetti
1 knippen knippe gräslök gräslök
1 tsk tsk svartpeppar svartpeppar
150 g g grevéost grevéost

Fänkålssås

2 st st fänkål fänkål
5 st st tomater tomat
1 st st paprikor paprika
2 st st morötter morot
0,5 st st zucchini zucchini
2 dl dl krossade tomater krossad tomat
3 dl dl vatten vatten
1 knippen knippe basilika basilika
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Medelhavspasta med kassler, fänkål, tomat och basilika

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(25)

Gör så här:

1. Tärna grönsakerna och strimla fänkålen, fräs sedan grönsaker och fänkål mjukt i rikligt med olivolja. Tillsätt hackad vitlök och låt fräsa med en liten stund. Tillsätt krossade tomater och vatten. Låt koka i ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö över grovhackad basilika strax före servering.

2. Fräs den strimlade kasslern i lite olivolja tillsammans med hackad lök, pressad vitlök och oliver.

3. Koka pastan al dente och låt rinna av. Smaka av pastan med lite olivolja, hackad gräslök, salt och peppar.

4. Servera pastan med fänkålssåsen, toppa med kassler och riv grevéost över.