
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 st st | kycklingbröst kycklingbröst | |
1 burkar burk | majs majs | |
1 | paprikor paprika | |
2 st st | vitlök vitlök | |
0,5 st st | chili chili | |
1 tsk tsk | kummin kummin | |
0,5 tsk tsk | gurkmeja gurkmeja | |
1 knippen knippe | koriander koriander | |
2 msk msk | majonnäs majonnäs | |
2 msk msk | crème fraiche crème fraiche | |
1 msk msk | sweet chilisås sweet chilisås | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMexikansk kycklingröra
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Hacka ner kycklingbröstet* i cm-stora bitar, häll av vattnet till majsen.
2. Stek kycklingen hastigt på mycket högvärme i lite olja med hackad paprika, majs, vitlök, chili, spiskummin och gurkmeja. Det skall endast frigöra smak i kryddorna och blandas ordentligt så 2 minuter räcker.
3. Låt sedan kycklingmixen svalna och tillsätt sedan majonnäs crème fraiche och sweet chilisås. Smaka av med salt och peppar.
4. Toppa med massor av finhackad koriander
Passar perfekt till buffén, bakade potatisen, baguetten eller att fylla tortillabröden!
*Kycklingbrösten kan bytas ut mot annan kyckling, alternativt tofu för ett vegetariskt alternativ.