Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Mexikansk kycklingröra

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 st st kycklingbröst kycklingbröst
1 burkar burk majs majs
1 paprikor paprika
2 st st vitlök vitlök
0,5 st st chili chili
1 tsk tsk kummin kummin
0,5 tsk tsk gurkmeja gurkmeja
1 knippen knippe koriander koriander
2 msk msk majonnäs majonnäs
2 msk msk crème fraiche crème fraiche
1 msk msk sweet chilisås sweet chilisås
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Mexikansk kycklingröra

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(27)

Gör så här:

1. Hacka ner kycklingbröstet* i cm-stora bitar, häll av vattnet till majsen.

2. Stek kycklingen hastigt på mycket högvärme i lite olja med hackad paprika, majs, vitlök, chili, spiskummin och gurkmeja. Det skall endast frigöra smak i kryddorna och blandas ordentligt så 2 minuter räcker.

3. Låt sedan kycklingmixen svalna och tillsätt sedan majonnäs crème fraiche och sweet chilisås. Smaka av med salt och peppar.

4. Toppa med massor av finhackad koriander

Passar perfekt till buffén, bakade potatisen, baguetten eller att fylla tortillabröden!

*Kycklingbrösten kan bytas ut mot annan kyckling, alternativt tofu för ett vegetariskt alternativ.