
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
200 g g | digestivekex digestivekex | ||
75 g g | smör smör | ||
450 g g | cream cheese cream cheese | ||
1 burkar burk | sötad kondenserad mjölk sötad kondenserad mjölk | ||
3 st st | ägg ägg | ||
1 st st | citroner
citron (saften) | ||
2 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | ||
blåbär blåbär |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNew York cheesecake
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Smält smöret och mixa digestivekexen. Blanda sedan digestivekexen med det smälta smöret.
3. Tryck ut i botten på en springform, ca 23 cm.
4. Blanda cream cheese med kondenserad mjölk, ägg, citronsaft och vaniljsocker.
5. Häll smeten på digestivebotten och baka i mitten av ugnen i ca 50-55 minuter tills cheesecaken har stelnat men fortfarande gungar lite.
6. Ta ut och låt svalna helt i kylskåp.
7. Servera med blåbär.