
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
200 g g | digestivekex digestivekex | |
75 g g | smör smör | |
450 g g | cream cheese cream cheese | |
1 burkar burk | sötad kondenserad mjölk sötad kondenserad mjölk | |
3 st st | ägg ägg | |
1 st st | citroner
citron (saften) | |
2 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | |
blåbär blåbär |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNew York cheesecake
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Smält smöret och mixa digestivekexen. Blanda sedan digestivekexen med det smälta smöret.
3. Tryck ut i botten på en springform, ca 23 cm.
4. Blanda cream cheese med kondenserad mjölk, ägg, citronsaft och vaniljsocker.
5. Häll smeten på digestivebotten och baka i mitten av ugnen i ca 50-55 minuter tills cheesecaken har stelnat men fortfarande gungar lite.
6. Ta ut och låt svalna helt i kylskåp.
7. Servera med blåbär.