
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
200 g g | digestivekex digestivekex | ||
75 g g | smör smör | ||
450 g g | cream cheese cream cheese | ||
1 burkar burk | sötad kondenserad mjölk sötad kondenserad mjölk | ||
3 st st | ägg ägg | ||
1 st st | citroner
citron ((saften)) | ||
2 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | ||
blåbär blåbär |
New York cheesecake
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
1:30
h
(23)
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Smält 75 g smör, mixa 200 g digestivekex och blanda med smöret. 3. Tryck ut i botten på en springform, ca 23 cm. 4. Blanda cream cheese med kondenserad mjölk, ägg, citronsaft och vaniljsocker. 5. Häll smeten på digestivebotten och baka i mitten av ugnen i ca 50-55 minuter tills cheesecaken har stelnat men fortfarande gungar lite. 6. Ta ut och låt svalna helt i kylskåp.7. Servera med blåbär.