Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
No-bake-cheesecake

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

250 g g müsli müsli
(krispig)
100 g g smör smör
50 g g rörsocker rörsocker
1 nypor nypa salt salt
1000 g g yoghurt yoghurt
500 g g färskost färskost
1 citroner citron
250 g g socker socker
12 ark ark gelatin gelatin
1 paket paket kokosskumbollar kokosskumbollar
1 paket paket hallon hallon
(färska)

Till servering:

2 msk msk hallonsylt hallonsylt

No-bake-cheesecake

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

4:45 h
(13)

Gör så här:

1. Blanda müslin i en matberedare, alternativt hacka med kniv.

2. Smält smöret och tillsätt müslin, brunt socker och en nypa salt. Blanda väl. Häll ner i botten på formen, pressa hårt och kyl sedan i 30 minuter.

3. Vispa yoghurten med gräddost och socker. Tillsätt citronsaft. Vispa tills smeten är jämn.

4. Blötlägg gelantinarken i cirka 10 min minuter i kallt vatten. Töm och smält i en liten kastrull med 2 msk gräddostkräm. Tillsätt kvarvarande gelatinblandning i grädden och rör om.

5. Ta bort våffelbotten från kokosbollarna och lägg åt sidan. Rör ner kokosbollarna i grädden. Häll sedan ner i en springform (26 cm) och låt kyla igen i 4 timmar.

6. Innan du serverar, dekorera kakan med våffelbottnarna och färska hallon. Servera med hallonsylt.