
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
250 g g | müsli
müsli (krispig) | |
100 g g | smör smör | |
50 g g | rörsocker rörsocker | |
1 nypor nypa | salt salt | |
1000 g g | yoghurt yoghurt | |
500 g g | färskost färskost | |
1 | citroner citron | |
250 g g | socker socker | |
12 ark ark | gelatinblad gelatinblad | |
1 paket paket | kokosskumbollar kokosskumbollar | |
1 paket paket | hallon
hallon (färska) |
Till servering:
2 msk msk | hallonsylt hallonsylt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNo-bake-cheesecake
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Blanda müslin i en matberedare, alternativt hacka med kniv.
2. Smält smöret och tillsätt müslin, brunt socker och en nypa salt. Blanda väl. Häll ner i botten på formen, pressa hårt och kyl sedan i 30 minuter.
3. Vispa yoghurten med gräddost och socker. Tillsätt citronsaft. Vispa tills smeten är jämn.
4. Blötlägg gelantinarken i cirka 10 min minuter i kallt vatten. Töm och smält i en liten kastrull med 2 msk gräddostkräm. Tillsätt kvarvarande gelatinblandning i grädden och rör om.
5. Ta bort våffelbotten från kokosbollarna och lägg åt sidan. Rör ner kokosbollarna i grädden. Häll sedan ner i en springform (26 cm) och låt kyla igen i 4 timmar.
6. Innan du serverar, dekorera kakan med våffelbottnarna och färska hallon. Servera med hallonsylt.
