
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
100 g g | smör smör | |
1,5 dl dl | socker socker | |
1 st st | ägg ägg | |
2 msk msk | kakao kakao | |
1 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | |
1,25 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
0,5 tsk tsk | bakpulver bakpulver |
Garnering
1,5 dl dl | mandlar
mandel (eller hasselnötter) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNötchokladrutor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C (varmluft 175°C).
2. Rör matfett och socker pösigt. Tillsätt ägget och sikta i kakao och vaniljsocker. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det.
3. Bred ut smeten på ett smort bakplåtspapper i en långpanna, 25 x 35 cm.
4. Strö över grovt hackade nötter eller mandel och grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.
5. Skär kakan i rutor, 5 x 5 cm, medan den ännu är varm.