
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
100 g g | smör smör | ||
1,5 dl dl | socker socker | ||
1 st st | ägg ägg | ||
2 msk msk | kakao kakao | ||
1 tsk tsk | vaniljsocker vaniljsocker | ||
1,25 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
0,5 tsk tsk | bakpulver bakpulver |
Garnering
1,5 dl dl | mandlar
mandel (eller hasselnötter) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNötchokladrutor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200°C (varmluft 175°C).
2. Rör matfett och socker pösigt. Tillsätt ägget och sikta i kakao och vaniljsocker. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det.
3. Bred ut smeten på ett smort bakplåtspapper i en långpanna, 25 x 35 cm.
4. Strö över grovt hackade nötter eller mandel och grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.
5. Skär kakan i rutor, 5 x 5 cm, medan den ännu är varm.