Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Nürnbergeromelett

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

300 g g nürnbergerkorvar nürnbergerkorv
1 st st gräslök gräslök
1 st st gula lökar gul lök
200 g g babyspenat babyspenat
(färsk)
100 g g frysta ärtor frysta ärtor
8 st st körsbärstomater körsbärtstomat
8 st st ägg ägg
150 g g getost getost
1 msk msk tomatpuré tomatpuré
3 - 5 kvistar kvist persilja persilja
paprikapulver paprikapulver
svartpeppar svartpeppar
salt salt
chilipulver chilipulver
smör smör
(till stekning)
allroundkrydda allroundkrydda
200 g g riven ost riven ost

Nürnbergeromelett

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(33)

Gör så här:

1. Stek salladslök, lök och korv i smör tills de får fin färg.

2. Tillsätt tomatpuré och rör om. Lägg i spenat och ärtor, rör om och krydda efter smak.

3. Vispa äggen i en separat skål med en gaffel.Häll äggen i stekpannan över de stekta grönsakerna.

4. Skiva tomaterna och fördela över omeletten.

5. Avsluta med hackad persilja och riven ost. Låt stå på spisen med locket på i några minuter, tills äggen har stelnat.

6. Toppa med chilipulver och servera med färsk sallad.