
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
300 g g | nürnbergerkorvar nürnbergerkorv | ||
1 st st | gräslök gräslök | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
200 g g | babyspenat
babyspenat ((färsk)) | ||
100 g g | frysta ärtor frysta ärtor | ||
8 st st | körsbärstomater körsbärtstomat | ||
8 st st | ägg ägg | ||
150 g g | getost getost | ||
1 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
3 -5 kvistar kvist | persilja persilja | ||
paprikapulver paprikapulver | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
salt salt | |||
chilipulver chilipulver | |||
smör
smör ((till stekning)) | |||
allroundkrydda allroundkrydda | |||
200 g g | riven ost riven ost |
Nürnbergeromelett
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:15
min
(31)
Gör så här:
1. Stek salladslök, lök och korv i smör tills de får fin färg.
2. Tillsätt tomatpuré och rör om. Lägg i spenat och ärtor, rör om och krydda efter smak.
3. Vispa äggen i en separat skål med en gaffel.Häll äggen i stekpannan över de stekta grönsakerna.
4. Skiva tomaterna och fördela över omeletten.
5. Avsluta med hackad persilja och riven ost. Låt stå på spisen med locket på i några minuter, tills äggen har stelnat.
6. Toppa med chilipulver och servera med färsk sallad.