
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
300 g g | nürnbergerkorvar nürnbergerkorv | ||
1 st st | gräslök gräslök | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
200 g g | babyspenat
babyspenat (färsk) | ||
100 g g | frysta ärtor frysta ärtor | ||
8 st st | körsbärstomater körsbärtstomat | ||
8 st st | ägg ägg | ||
150 g g | getost getost | ||
1 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
3 - 5 kvistar kvist | persilja persilja | ||
paprikapulver paprikapulver | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
salt salt | |||
chilipulver chilipulver | |||
smör
smör (till stekning) | |||
allroundkrydda allroundkrydda | |||
200 g g | riven ost riven ost |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNürnbergeromelett
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Stek salladslök, lök och korv i smör tills de får fin färg.
2. Tillsätt tomatpuré och rör om. Lägg i spenat och ärtor, rör om och krydda efter smak.
3. Vispa äggen i en separat skål med en gaffel.Häll äggen i stekpannan över de stekta grönsakerna.
4. Skiva tomaterna och fördela över omeletten.
5. Avsluta med hackad persilja och riven ost. Låt stå på spisen med locket på i några minuter, tills äggen har stelnat.
6. Toppa med chilipulver och servera med färsk sallad.