
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
300 g g | nürnbergerkorvar nürnbergerkorv | |
1 st st | gräslök gräslök | |
1 st st | gula lökar gul lök | |
200 g g | babyspenat
babyspenat (färsk) | |
100 g g | frysta ärtor frysta ärtor | |
8 st st | körsbärstomater körsbärtstomat | |
8 st st | ägg ägg | |
150 g g | getost getost | |
1 msk msk | tomatpuré tomatpuré | |
3 - 5 kvistar kvist | persilja persilja | |
paprikapulver paprikapulver | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
salt salt | ||
chilipulver chilipulver | ||
smör
smör (till stekning) | ||
allroundkrydda allroundkrydda | ||
200 g g | riven ost riven ost |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNürnbergeromelett
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Stek salladslök, lök och korv i smör tills de får fin färg.
2. Tillsätt tomatpuré och rör om. Lägg i spenat och ärtor, rör om och krydda efter smak.
3. Vispa äggen i en separat skål med en gaffel.Häll äggen i stekpannan över de stekta grönsakerna.
4. Skiva tomaterna och fördela över omeletten.
5. Avsluta med hackad persilja och riven ost. Låt stå på spisen med locket på i några minuter, tills äggen har stelnat.
6. Toppa med chilipulver och servera med färsk sallad.