Högsta kvalitet till bästa pris
Ollis fyllda auberginer

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 aubergine aubergine
1 cm cm ingefära ingefära
400 g g krossade tomater krossad tomat
2 klyftor klyfta vitlök vitlök
1 paprikor paprika
1 krm krm paprikapulver paprikapulver
325 g g vegansk färs vegansk färs
2 morötter morot
1 rödlökar rödlök
4 - 6 babyplommontomater babyplommontomat
olivolja olivolja
(för stekning)
salt salt
(enligt smak och tycke)
svartpeppar svartpeppar
(enligt smak och tycke)

Sallad

1 påsar påse bladspenat bladspenat
babyplommontomater babyplommontomat
fetaost fetaost
1 krukor kruka basilika basilika
olivolja olivolja

Till servering

parmesan parmesan

Ollis fyllda auberginer

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(11)

Gör så här:

1.    Sätt ugnen på 225 grader.
2.    Dela auberginerna på längden och placera dem på en ugnssäker form med snittytan upp.
3.    Pensla snittytan med 3-4 msk olivolja.
4.    Ugnsbaka auberginen i 25 minuter.
5.    Under tiden auberginen ugnsbakas, hacka vitlök, rödlök, morot och ingefära.
6.    Hetta upp pannan och fräs samman vitlök, rödlök, morot och ingefära.
7.    När det fått färg, tillsätt och stek den vegetariska färsen.
8.    Tillsätt krossade tomater och låt det koka upp.
9.    Hacka tomater och tillsätt efter smak.
10.  Lägg blandningen i auberginehalvorna, toppa med parmesan och basilika.
11.  In i ugnen på 225 grader tills osten fått färg.
12.  Voila - Servera med sallad på cocktailtomater, fetaost, basilika och bladspenat.