
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 | aubergine aubergine | |
1 cm cm | ingefära ingefära | |
400 g g | krossade tomater krossad tomat | |
2 klyftor klyfta | vitlök vitlök | |
1 | paprikor paprika | |
1 krm krm | paprikapulver paprikapulver | |
325 g g | vegansk färs vegansk färs | |
2 | morötter morot | |
1 | rödlökar rödlök | |
4 - 6 | babyplommontomater babyplommontomat | |
olivolja
olivolja (för stekning) | ||
salt
salt (enligt smak och tycke) | ||
svartpeppar
svartpeppar (enligt smak och tycke) |
Sallad
1 påsar påse | bladspenat bladspenat | |
babyplommontomater babyplommontomat | ||
fetaost fetaost | ||
1 krukor kruka | basilika basilika | |
olivolja olivolja |
Till servering
parmesan parmesan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOllis fyllda auberginer
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Dela auberginerna på längden och placera dem på en ugnssäker form med snittytan upp.
3. Pensla snittytan med 3-4 msk olivolja.
4. Ugnsbaka auberginen i 25 minuter.
5. Under tiden auberginen ugnsbakas, hacka vitlök, rödlök, morot och ingefära.
6. Hetta upp pannan och fräs samman vitlök, rödlök, morot och ingefära.
7. När det fått färg, tillsätt och stek den vegetariska färsen.
8. Tillsätt krossade tomater och låt det koka upp.
9. Hacka tomater och tillsätt efter smak.
10. Lägg blandningen i auberginehalvorna, toppa med parmesan och basilika.
11. In i ugnen på 225 grader tills osten fått färg.
12. Voila - Servera med sallad på cocktailtomater, fetaost, basilika och bladspenat.