
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Omelett
8 st st | ägg ägg | ||
2 dl dl | vatten vatten | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | svartpeppar svartpeppar | ||
smör smör |
Fyllning
300 g g | sötpotatisar
sötpotatis ((skalad och tärnad)) | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
2 st st | paprikor
paprika ((finhackade)) | ||
1 tsk tsk | chili chili | ||
3 stjälkar stjälk | selleri
selleri ((skivade)) | ||
2 st st | grönsallad
grönsallad ((strimlade)) | ||
16 | Rökt skinka Rökt skinka | ||
2 dl dl | riven ost riven ost |
Omelett med rökt skinka och sötpotatis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:20
min
(8)
Gör så här:
1. Mixa samman ägg, vatten, salt och peppar.
2. Värm olivolja i en panna och fräs sötpotatis till den är mjuk. Tillsätt paprika, chili och blekselleri och stek ytterligare ett par minuter. Vänd ner Cosmopolitansallad allra sist.
3. Stek omeletterna i fyra omgångar, fyll varje omelett med skinka och potatisfräs.
4. Servera gärna med nyriven lagrad ost.