
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Omelett
8 st st | ägg ägg | |
2 dl dl | vatten vatten | |
1 tsk tsk | salt salt | |
1 tsk tsk | svartpeppar svartpeppar | |
smör
smör (till stekning) |
Fyllning
300 g g | sötpotatisar
sötpotatis (skalade och tärnade) | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
2 st st | paprikor
paprika (finhackade) | |
1 tsk tsk | chili chili | |
3 stjälkar stjälk | selleri
selleri (skivade) | |
2 huvud huvud | romansallad
romansallad (strimlade) | |
16 skivor skiva | rökt skinka rökt skinka | |
2 dl dl | riven ost riven ost |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmelett med rökt skinka och sötpotatis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Mixa samman ägg, vatten, salt och peppar.
2. Värm olivolja i en panna och fräs sötpotatis till den är mjuk. Tillsätt paprika, chili och blekselleri och stek ytterligare ett par minuter. Vänd ner Cosmopolitansallad allra sist.
3. Stek omeletterna i fyra omgångar, fyll varje omelett med skinka och potatisfräs.
4. Servera gärna med nyriven lagrad ost.