
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
300 g g | riven ost riven ost | |
0,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
1 | ägg ägg | |
1 | chili chili | |
rapsolja
rapsolja (till fritering) | ||
1 dl dl | ostbågar ostbågar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOstbågepanerade ost- och chilibollar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Forma bollar av osten och baka in chili i mitten.
2. Panera bollarna i ordningen mjöl, ägg och ostbågekross.
3. Hetta upp oljan till 170°C och sänk ner bollarna med en hålslev. Fritera ca 1 min.
4. Lyft upp bollarna med hålsleven och låt rinna av.
5. Servera direkt.