
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
3 st st | ägg ägg | ||
6 dl dl | mjölk mjölk | ||
2,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
2 msk msk | smör
smör (smält) | ||
smör smör |
Tillbehör
hallonsylt hallonsylt | |||
grädde grädde |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPannkakor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Vispa samman äggen med hälften av mjölken.
2. Tillsätt mjölet och vispa smeten smeten slät. Vispa i resten av mjölken, saltet och smält smör.
3. Hetta upp laggen. Häll i ett tunt lager smet. När ytan stelnat och blivit matt är det dags att vända pannkakan. Stek i ytterligare någon minut.
4. Servera med bär, frukt, grädde och eller glass.