
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
25 g g | smör smör | ||
2,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
2 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
0,5 krm krm | salt salt | ||
2 msk msk | socker socker | ||
2,5 dl dl | mjölk mjölk | ||
1 | ägg ägg | ||
1 dl dl | nutella nutella |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPannkakor med nutella
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. 30 min innan pannkakorna ska stekas: Klicka ut 7 x 1 msk Nutella på en bakpappersklädd skärbräda. Tryck till Nutellan så att den blir platt och rund (som ett stort mynt). Ställ i frysen.
2. Smält smöret och låt svalna en aning.
4. Blanda mjöl, bakpulver, salt och socker.
5. Vispa ner mjölk, ägg och smör i mjölblandningen.
6. Värm en stekpanna med en klick smör. Häll ut ½ dl smet och toppa direkt med ett Nutella-mynt. Täck Nutellan med ca ½ dl smet. När du känner att pannkakan börjar bli fastare vänder du den och låter den steka ytterligare ca 2 min.
7. Servera gärna med färska hallon eller andra bär.