
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
25 g g | smör smör | |
2,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
2 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
0,5 krm krm | salt salt | |
2 msk msk | socker socker | |
2,5 dl dl | mjölk mjölk | |
1 | ägg ägg | |
1 dl dl | nutella nutella |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPannkakor med nutella
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. 30 min innan pannkakorna ska stekas: Klicka ut 7 x 1 msk Nutella på en bakpappersklädd skärbräda. Tryck till Nutellan så att den blir platt och rund (som ett stort mynt). Ställ i frysen.
2. Smält smöret och låt svalna en aning.
4. Blanda mjöl, bakpulver, salt och socker.
5. Vispa ner mjölk, ägg och smör i mjölblandningen.
6. Värm en stekpanna med en klick smör. Häll ut ½ dl smet och toppa direkt med ett Nutella-mynt. Täck Nutellan med ca ½ dl smet. När du känner att pannkakan börjar bli fastare vänder du den och låter den steka ytterligare ca 2 min.
7. Servera gärna med färska hallon eller andra bär.