Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Parmaskinka med getostcreme

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

8 st st rödbetor rödbeta
8 skivor skiva parmaskinka parmaskinka
300 g g grönkål grönkål
100 g g Chevreost Chevreost
1 dl dl crème fraiche crème fraiche
salt salt
svartpeppar svartpeppar
olivolja olivolja
1 dl dl valnötter valnöt

Parmaskinka med getostcreme

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(9)

Gör så här:

1. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka. Skala och dela dem i klyftor.

2. Rosta valnötterna i ugnen på 200 °C i 5-10 minuter eller tills de fått fin färg.

3. Plocka grönkålen från stjälken i stora bitar. Sjud grönkålen i saltat vatten i 1-2 minuter tills den mjuknat något. Lyft ur kålen och lägg direkt i isvatten för att avstanna kokningen, och för att bevara den fina gröna färgen.

4. Skala bort lite av den vita hinnan från getosten och mixa den slät tillsammans med créme fraiche och lite olivolja. Smaka av med salt och peppar.

5. Sprid ut rödbetsklyftorna på en tallrik och fördela grönkålen över. Klicka över getostcremen och drapera parmaskinkan över tallriken. Strö över valnötterna, droppa lite olivolja över och krydda med nymalen svartpeppar.