
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | tagliatelle tagliatelle | |
3 paket paket | bacon bacon | |
7 st st | äggulor äggula | |
150 g g | parmesan parmesan | |
2 st st | vitlöksklyftor vitlöksklyfta | |
1 st st | gula lökar gul lök | |
200 g g | gröna ärtor gröna ärtor | |
3 tsk tsk | svartpeppar svartpeppar | |
salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasta Carbonara med bacon, äggula, parmesan och gröna ärtor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Strimla och knaperstek baconet, koka pastan och slå av vattnet. Rör i 3 äggulor, finhackad vitlök och lök.
2. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd i ärtorna och toppa med äggulorna och riven parmesan.