
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | tagliatelle tagliatelle | ||
3 paket paket | bacon bacon | ||
7 st st | äggulor äggula | ||
150 g g | parmesan parmesan | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
200 g g | gröna ärtor gröna ärtor | ||
3 tsk tsk | svartpeppar svartpeppar | ||
salt salt |
Pasta Carbonara med bacon, äggula, parmesan och gröna ärtor
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:30
min
(19)
Gör så här:
1. Strimla och knaperstek baconet, koka pastan och slå av vattnet. Rör i 3 äggulor, finhackad vitlök och lök.
2. Smaka av med salt och svart peppar. Vänd i ärtorna och toppa med äggulorna och riven parmesan.