Högsta kvalitet till bästa pris
Pasta Carbonara med bacon, äggula, parmesan och gröna ärtor

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

600 g g tagliatelle tagliatelle
3 paket paket bacon bacon
7 st st äggulor äggula
150 g g parmesan parmesan
2 st st vitlöksklyftor vitlöksklyfta
1 st st gula lökar gul lök
200 g g gröna ärtor gröna ärtor
3 tsk tsk svartpeppar svartpeppar
salt salt

Pasta Carbonara med bacon, äggula, parmesan och gröna ärtor

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(42)

Gör så här:

1. Strimla och knaperstek baconet, koka pastan och slå av vattnet. Rör i 3 äggulor, finhackad vitlök och lök.

2. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd i ärtorna och toppa med äggulorna och riven parmesan.